Senyor Keş
Kapalı Hesap
Direk odinle 4.4.2 ye geçmemi tavsiye etmiyormusunuz?
Evet anabant sürümü XXUEMJ8. Yardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok teşekkürler anlaşınız için fakat daha önce hiç root yapmadığım için direk yüklesem mi tarafındayım, nextman hocam güzel bir video paylaşmış ordan cesaret aldım birazda yoksa bu işe girmeye pek niyetim yoktuhocam direk odinden 4.4.2ye geçersen android 4.5 Türkiyeye geldiğinde güncelleme gözükmez. o yüzden ben sana ilk önce 4.3 deyken sayacı arttırmadan root yapıp CSC kodunu TUR yapmani tavsiye ediyorum sonra guncelleme gözükecektir. bu arada cihazın anabant sürümü XXUEMJ8 mi bi kontrol eder misiniz?
Evet anabant sürümü XXUEMJ8. Yardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok teşekkürler anlaşınız için fakat daha önce hiç root yapmadığım için direk yüklesem mi tarafındayım, nextman hocam güzel bir video paylaşmış ordan cesaret aldım birazda yoksa bu işe girmeye pek niyetim yoktu
söyle bi alternatif de var. cihazınıza 4.3 turkye yazılımıni odinden kurun. 4.4.2 güncellemesi gözükür. telefondan direk güncellersiniz
Cahilliğime verin tekrar tekrar soruyorum ama şuan 4.4.2 inmek üzere bunu direk atsam aynı hesaba gelmez mi?
Anladım hocam, o zaman 4.3 tr sürümü bulup indireyim direk odinle kurayım, sonra 4.4 ü görür diyorsunuz cihazdanda ona yükseltirim. Bu imei uçması silinmesi muhabbeti vardı bir ara böyle bir risk yok dimi?hocam siz direk atarsaniz android 4.5 turkiyeye geldiğinde gozukmez güncelleme. yeni aynı hesaba gelmez
Anladım hocam, o zaman 4.3 tr sürümü bulup indireyim direk odinle kurayım, sonra 4.4 ü görür diyorsunuz cihazdanda ona yükseltirim. Bu imei uçması silinmesi muhabbeti vardı bir ara böyle bir risk yok dimi?
Tamam hocam yardımlarınız için teşekkür ederim, yarın dediğiniz gibi yapacağım.Hayır tabikide. Orjinal rom kuruyorsunuz. imei uçmasi custom romlarda olur
Tamam hocam yardımlarınız için teşekkür ederim, yarın dediğiniz gibi yapacağım.
Neden? Odinden geçmeyi planliyordum ben.hocam direk odinden 4.4.2ye geçersen android 4.5 Türkiyeye geldiğinde güncelleme gözükmez. o yüzden ben sana ilk önce 4.3 deyken sayacı arttırmadan root yapıp CSC kodunu TUR yapmani tavsiye ediyorum sonra guncelleme gözükecektir. bu arada cihazın anabant sürümü XXUEMJ8 mi bi kontrol eder misiniz?
Neden? Odinden geçmeyi planliyordum ben.
Dediğiniz gibi 4.3 tr yi kurdum ama kod yine değişmedi, dolayısıyla cihaz ve kiesden güncellemeyi göremedim bende direk odinle 4 4.2 yi kurdum.sen geçebilirsin zaten odinden direk 4.4.2 Türk sürümüne. benim anlatmak istediğim 4.4.2 Türkiye sürümüne 4.3 turkiye sürümü harici bi Romdan geçerseniz 4.4.2 turkiye sürümüne geçtiğinizde CSC kodunuz TUR olmuyor. dolayisiyla 4.4.2turkye ye gececekseniz 4.3 veya 4.2.2 Türkiye sürümünden Geçin başka ülkelere ait 4.3 veya 4.2.2 lerden geçmeyin
Dediğiniz gibi 4.3 tr yi kurdum ama kod yine değişmedi, dolayısıyla cihaz ve kiesden güncellemeyi göremedim bende direk odinle 4 4.2 yi kurdum.
Aslında bakarsanız bu 4.4.2 tam bir facia. İnanın bana 4.3 daha stabildi, her ne kadar kullanıcılar 4.3'ü beğenmese de. En başarılısı 4.2.2 idi. Umarım iyileştirme güncellemesi çıkar. Çünkü oyun donup atıyor. Bazen ekran çook geç geliyor. Sadece animasyonlar düzelmiş. Onun dışında korkunç. Üstelik tüm uygumalar devre dışı olduğu halde.
Aslında bakarsanız bu 4.4.2 tam bir facia. İnanın bana 4.3 daha stabildi, her ne kadar kullanıcılar 4.3'ü beğenmese de. En başarılısı 4.2.2 idi. Umarım iyileştirme güncellemesi çıkar. Çünkü oyun donup atıyor. Bazen ekran çook geç geliyor. Sadece animasyonlar düzelmiş. Onun dışında korkunç. Üstelik tüm uygumalar devre dışı olduğu halde.
Stock 4.4.2 kullanıyorum bir sorun yok stabil çalışıyor. Oyunun donması cihaz yazılımından çok oyunun yazılımı ile ilgili bir durum olabilir.
Belkide bilmediginiz uygulamalari devredisi biraktiginiz icindir.Hngi oyunun hangi surumu hata veriyor?Aslında bakarsanız bu 4.4.2 tam bir facia. İnanın bana 4.3 daha stabildi, her ne kadar kullanıcılar 4.3'ü beğenmese de. En başarılısı 4.2.2 idi. Umarım iyileştirme güncellemesi çıkar. Çünkü oyun donup atıyor. Bazen ekran çook geç geliyor. Sadece animasyonlar düzelmiş. Onun dışında korkunç. Üstelik tüm uygumalar devre dışı olduğu halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?