Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: 3 4 tane gereksiz uygulamalar var Genişletmek için tıkla ... ssyi çak usta
yavuz580 Üye hocam valla rootuda anlamıyorum hele odinden hiç anlamam arkadaş atmıştı rootu eger roortu kaldırırsam gelirmi güncelleme yükleyebilirmiyim? root oldugu içinmi gelmiyor göstermiyor bende ozman acaba?
hocam valla rootuda anlamıyorum hele odinden hiç anlamam arkadaş atmıştı rootu eger roortu kaldırırsam gelirmi güncelleme yükleyebilirmiyim? root oldugu içinmi gelmiyor göstermiyor bende ozman acaba?
Anil-D Üye yavuz580' Alıntı: bununla attı hocam Kingo Android ROOT Genişletmek için tıkla ... Cihazi bagla unroota bas yada supersudan kaldir var rootu
yavuz580' Alıntı: bununla attı hocam Kingo Android ROOT Genişletmek için tıkla ... Cihazi bagla unroota bas yada supersudan kaldir var rootu
ANIL Admin Benim devre dışı bıraktığım uygulamalar; Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Benim devre dışı bıraktığım uygulamalar; Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yavuz580 Üye peki hocam bişey daha soracam roortu kaldırdıktan sonra güncelleme gelirse eger güncellersem yükledigim programlar falan hepsi silinirmi acaba?
peki hocam bişey daha soracam roortu kaldırdıktan sonra güncelleme gelirse eger güncellersem yükledigim programlar falan hepsi silinirmi acaba?
Karanlık97 Üye yavuz580' Alıntı: peki hocam bişey daha soracam roortu kaldırdıktan sonra güncelleme gelirse eger güncellersem yükledigim programlar falan hepsi silinirmi acaba? Genişletmek için tıkla ... Hayır.
yavuz580' Alıntı: peki hocam bişey daha soracam roortu kaldırdıktan sonra güncelleme gelirse eger güncellersem yükledigim programlar falan hepsi silinirmi acaba? Genişletmek için tıkla ... Hayır.
yavuz580 Üye Allah c.c Razı Olsun teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara Hayırlı Akşamlar hepinize..
Anil-D Üye yavuz580' Alıntı: Allah c.c Razı Olsun teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara Hayırlı Akşamlar hepinize.. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim yapamassan burdayiz
yavuz580' Alıntı: Allah c.c Razı Olsun teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara Hayırlı Akşamlar hepinize.. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim yapamassan burdayiz
firat996 Üye Beyler telefonum s4 ve root yok. Ama guncelleme gelmedi hala neden acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Beyler telefonum s4 ve root yok. Ama guncelleme gelmedi hala neden acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Karanlık97 Üye firat996' Alıntı: Beyler telefonum s4 ve root yok. Ama guncelleme gelmedi hala neden acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Telefonunuzun CSC kodunu öğrenin.
firat996' Alıntı: Beyler telefonum s4 ve root yok. Ama guncelleme gelmedi hala neden acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Telefonunuzun CSC kodunu öğrenin.
firat996 Üye CSC konu ile alakası nedir ( Yanlış anlama gerçekten bilmiyorum ). Bide Odin felan yapmayı bilmiyorum.
CSC konu ile alakası nedir ( Yanlış anlama gerçekten bilmiyorum ). Bide Odin felan yapmayı bilmiyorum.
Karanlık97 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız firat996' Alıntı: CSC konu ile alakası nedir ( Yanlış anlama gerçekten bilmiyorum ). Bide Odin felan yapmayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu indir, CSC kısmına bak ülken ne onu öğren.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız firat996' Alıntı: CSC konu ile alakası nedir ( Yanlış anlama gerçekten bilmiyorum ). Bide Odin felan yapmayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu indir, CSC kısmına bak ülken ne onu öğren.