------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Odin kullanımını forum içerisinde bulabilirsiniz. @Nextman abi daha iyi yardımcı olur root kaldırma konusunda.

Tepkiler: yavuz580
Tabiki de mesela animasyonlar donmuyor. Asphalt 8 de kusursuz nitro yapınca kasmıyor. Ben hep güç tasarrufu kullanıyorum. Ama buna rağmen artık kasmıyor. Yinede ekran çok kullanıyor gözüküyor.
Tamam teşekkürler. Şarjım biraz dolsun güncelleyeyim

.caner.

Üye
Root yapilabiliyorsa 4.4.2 yükleyecegim bugün

yavuz580

Üye
teşekkür ederim

Tepkiler: eroskop100

lobi55

Üye
Yeni guncelleme tam bir hayal kırıklığı

Senyor Keş

Kapalı Hesap
caner 4.4.2 de root yaparsan sayaç artar

Tepkiler: .caner.
Kitkatin en onemli yeniligi olan art runtime motoru, yok.Bune sacmaliktir ya custom yukluycm.Sayac artarsa artar kardesim ya.Android aliyoruz ozgurluk istiyoruz.Samsung kisitliyor.Bunlarin amaci farkli tabiiii

Tepkiler: Senyor Keş
Ram 1.3 lerde iken 0.9 larda suan güncellemesen sonra oldu

%100 oyun uygulaması girmediğim halde açık kalıyor hep orta tuşa basıli tutp kapatiyorum gene cikiyor orada devre dışı bırakmam gerekti

Tepkiler: saintcty

Senyor Keş

Kapalı Hesap
sonuc olarak 4.4.2 güncellemesinden memnun musunuz?

Ben memnunum pek bir farkı yok acıkcası ram kullanimi azalmis telefon hizlandi

Tepkiler: saintcty

ANIL

Admin
Şuan bir sorun ile karşılaşmadım stabil çalışıyor. Pil değerlerini daha sonra paylaşırım.

Pilde ekran %55gorunuyor ama genel olarak baktigimda ayni kullaniyorum telefonu sarj daha az gidiyor bende

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Türkiye güncellemesinden 2 3 ss atabilir misinuz özellikle romla gelen uygulamalardan. rom temiz mi

yavuz580

Üye
ya arkadaşlar şu güncelleme bana neden gelmiyor güncelleme yerine tıklıyor baıyorum yok diyor. :S

Anil-D

Üye
Rootu boz odinden yuklr