Güncellemeyi yükledim bende kilit ekranında kamera,ram kullanımımda azalma ve bildirim çubugunda simgeler beyaz oldu başka bir fark göremedim birkaç tanedw uygulama var gördüğüm
Bende kurdum wipe yaptım sorun yok. Uygulama ikonlarını gizleme kaldırılmış olmadı bu Animasyon ayarları ise düzelmiş. Kameraya girdikten sonra değişmiyor.
Uygumaları gizleme kaldırılmış. Ben pil bitmesin diye kullanmadığım tüm uygulamaları devre dışı bırakmıştım ve şimdi de yeni gelen uygulamaları devre dışı bıraktım. Ama Ekran kullanımı %60 tı %70 oldu artıyor yavaş yavaş Wallpaper filan siyah renk. Sizde de aynı mı?
Uygumaları gizleme kaldırılmış. Ben pil bitmesin diye kullanmadığım tüm uygulamaları devre dışı bırakmıştım ve şimdi de yeni gelen uygulamaları devre dışı bıraktım. Ama Ekran kullanımı %60 tı %70 oldu artıyor yavaş yavaş Wallpaper filan siyah renk. Sizde de aynı mı?
Tabiki de mesela animasyonlar donmuyor. Asphalt 8 de kusursuz nitro yapınca kasmıyor. Ben hep güç tasarrufu kullanıyorum. Ama buna rağmen artık kasmıyor. Yinede ekran çok kullanıyor gözüküyor.
Hocam evet telefon rootlu ama bi arkadaşın telide rootluydu ona gelmiş güncelleme ben rootu kaldırsam gelirmi peki güncelleme ben odin le atmayı bilmiyorum ki hiç denemedim normal yolla gelse yapacam yoksa onunla yaparım çökertirim sonra onla ugraşmayım yazılımın gözükmesi için ne yapmam lazım indirip görmem için acaba teşekkür ederim.