------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Senyor Keş

Kapalı Hesap
hmm hayırlı olsun. eve gidince Kurarim

Tepkiler: .caner.
Hayırlı olsun arkadaşlar 4.4.2 yayınlandı.

ANIL

Admin
İniyor şuan... Yükledikten sonra mutlaka wipe yapmanızı öneririm

Kuralımmı güncellemeyi sorun çıkarmı yükleyenler fikirlerini yazabilirse güzel olur

Güncellemeyi kurmadan önce yapmamış gereken bişeyler varmı yedekleme format atma gibi ?

ANIL

Admin
Yedekleme kullanıcıya kalmış bir durum. Yükledikten sonra Wipe yapmanız yeterli olur. %33 şuan yavaş iniyor...

Ben yükledim de hic bir fark göremedim 3 tane fark sayabilicem sadece.
1. kilit ekranında calan sarkının albüm resmi
2. kılit ekranına kamera kısayolu
3. üst bar beyaz

bunların dısında pil ömrü artmıs sanırsam ki daha onu bilemiyorum söylentiler o yönde RAM durumunda da hic bir azalma yok, daha az ram harcıyacak felan deniliyordu. Pil ömrü artsında gerisini benim icin hikaye zaten

ANIL

Admin
güncellemeyi kurduktan sonramı yapıcaz wipe yada kurmadanmı ? yada hiç yapmasak sorun olurmu ?

Yükledikten sonra yapın. Yapmadığınız zaman sorun çıkarmayabilir ama yaparsanız temiz bir cihaz olur daha fazla performans alırsınız.

Anil-D

Üye
Her sey ayni kurdum ama fark yok

Boş güncelleme olmasın diye faso fiso program göndermiş yine samsung Drive , %100 oyun!, google play kitaplar

Anil-D

Üye
Art yok runtime yok gene yalan oldu

Telefon kendine geldikce RAM düştü. 4.3 de 1.30 olan ram su anda 1.00 da seyrediyor

Anil-D

Üye
Sarjda pek duzelme oldugunu soyleyemem

ANIL

Admin
Zaten telefonun tamamen yenileneceğini söylemediler Düzeltmeler, geliştirmeler falan filan...

O Değilde Bazen Temasız Kontrol,Görünüm İşlemiyor Bakalım Düzelmişmi Daha Yüklemedim Pil Göstegesini Özlicem