Anil-D Üye Abi benim recovery durduk yere cince olmus nasil duzelir bide degismis samsungunkine hic benzemiyor napmam lazimAcil yardim edin nolur
Abi benim recovery durduk yere cince olmus nasil duzelir bide degismis samsungunkine hic benzemiyor napmam lazimAcil yardim edin nolur
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Abi benim recovery durduk yere cince olmus nasil duzelir bide degismis samsungunkine hic benzemiyor napmam lazimAcil yardim edin nolur Genişletmek için tıkla ... illa sayacı actircan ha! Hayırlı olsun sayacın.
AnıL-D' Alıntı: Abi benim recovery durduk yere cince olmus nasil duzelir bide degismis samsungunkine hic benzemiyor napmam lazimAcil yardim edin nolur Genişletmek için tıkla ... illa sayacı actircan ha! Hayırlı olsun sayacın.
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Nasil duzelir anlatsana Genişletmek için tıkla ... Stock rom Flashla, recovery atmak sayacı arttırır ki senin artmış.
AnıL-D' Alıntı: Nasil duzelir anlatsana Genişletmek için tıkla ... Stock rom Flashla, recovery atmak sayacı arttırır ki senin artmış.
Anil-D Üye Ben bisey yapmadimki sadece arabistani yuklicektim yukledimde recovery mod cince olmus sayacmi artti simdi
Ben bisey yapmadimki sadece arabistani yuklicektim yukledimde recovery mod cince olmus sayacmi artti simdi
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Ben bisey yapmadimki sadece arabistani yuklicektim yukledimde recovery mod cince olmus sayacmi artti simdi Genişletmek için tıkla ... Recovery yukledin büyük ihtimalle. Bi bak sayaca
AnıL-D' Alıntı: Ben bisey yapmadimki sadece arabistani yuklicektim yukledimde recovery mod cince olmus sayacmi artti simdi Genişletmek için tıkla ... Recovery yukledin büyük ihtimalle. Bi bak sayaca
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Sarj 1 suan bakamam dedigini yaparsam recovery duzelirmi Genişletmek için tıkla ... Düzelir.
AnıL-D' Alıntı: Sarj 1 suan bakamam dedigini yaparsam recovery duzelirmi Genişletmek için tıkla ... Düzelir.
Anil-D Üye Tmm saol denicem arttiysada napim root atarim bende neyse zaten saticam buyuk ihtimalle cikmam lazim bitti biticek sarj dolunca sayaca bakarim he warrant void sayac artincadami kararik gozukuyor
Tmm saol denicem arttiysada napim root atarim bende neyse zaten saticam buyuk ihtimalle cikmam lazim bitti biticek sarj dolunca sayaca bakarim he warrant void sayac artincadami kararik gozukuyor
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Tmm saol denicem arttiysada napim root atarim bende neyse zaten saticam buyuk ihtimalle cikmam lazim bitti biticek sarj dolunca sayaca bakarim he warrant void sayac artincadami kararik gozukuyor Genişletmek için tıkla ... 1 yazar galiba sayaç yok bilgim yok Taiwan'a güncelleme gelmiş. Son düzenleme: 19 Mar 2014
AnıL-D' Alıntı: Tmm saol denicem arttiysada napim root atarim bende neyse zaten saticam buyuk ihtimalle cikmam lazim bitti biticek sarj dolunca sayaca bakarim he warrant void sayac artincadami kararik gozukuyor Genişletmek için tıkla ... 1 yazar galiba sayaç yok bilgim yok Taiwan'a güncelleme gelmiş.
muratvemine Üye best tiger' Alıntı: Arkadaşlar sizce bu galaxy s5 te ki arayüz bizim telefonlara gelir mi Genişletmek için tıkla ... Gelir bence hatta i9505 model icin galaxy s5 romu uyarlamislar bile.Youtubede videolari var, bayagi hizli gozukuyor
best tiger' Alıntı: Arkadaşlar sizce bu galaxy s5 te ki arayüz bizim telefonlara gelir mi Genişletmek için tıkla ... Gelir bence hatta i9505 model icin galaxy s5 romu uyarlamislar bile.Youtubede videolari var, bayagi hizli gozukuyor
Senyor Keş Kapalı Hesap .caner.' Alıntı: 4.2.2 rom onerebilecek olan var mi? Genişletmek için tıkla ... arrow rom tabikide. en iyi pil süresi alan rom o bence. omega ekibi v17den sonra işi iyice bozdu.
.caner.' Alıntı: 4.2.2 rom onerebilecek olan var mi? Genişletmek için tıkla ... arrow rom tabikide. en iyi pil süresi alan rom o bence. omega ekibi v17den sonra işi iyice bozdu.