.caner.
Üye
Kendi sorumun çözümünü buldumAynı sorunu yaşayanlar var ise, çözümü;
E-postadan-Ayarlar-eklenen hesaplardan (ilk eklenmiş olanı seçip, birden fazla varsa benim gibi)-Diğer ayarlar-SMS senkronize et
iptal ederek, gelen smslerin hem mesaj hem de mail kutusunda görülmesini engellemiş olursunuz
Güncelleme yapmadim ama birdaha yapamayacakmiyim
Ana bant sürümü I9500XXUAMDK
Lütfen cevap
Odin surumu kur son olani ayni şey
Bu arada sarjim halen bitmedi
Saol abi odinle güncelle yecegim simdi değilmi ? Birde Ram çok çabuk doluyor muzik + tapatalk =1.71 gb ram ? Sizdede boylemi ? Waow o nasıl bir sarjben ustune 2 kerw fulledim.
Evet biraz cihaz üzerinde stock takıl cihaza alış sonrasında root yaparsın.Ram ve depo alanından tasaruf edersin
AnlaşıldıSağol abi telefonu yarın garantiye geriyorum gelir gelmez rootcustom da dwnerim wifi bulursam
Root ve custom rom tweakNextman usta bende okadar şarjım gitsin istiyorum ne yaptın söylermisin lütfen
Artarak calma zilsesinden dolayi ki root yaptığınız da anca modunu yukleyerek yaparsınız. Ayrica arama ayarlarinda stock romlarda cep icimdeyken zil sesini arttir var ama ben işe yaradigini gormedimZil sesi cok az cikiyor. Gürültülu bir ortamda çalıştığım için çoğu aramayi duyamiyorum. Bir çözümü varmi arkadaşlar
hayirli olsun usta
s3 alacaktim vaz gectim simdi bende s4 alayim.
hayirli olsun usta
s3 alacaktim vaz gectim simdi bende s4 alayim.
Google Edition versiyonunun yakında zamanda Android 4.3 güncellemesi alacağı yönünde bilgiler geldi.
http://www.maxicep.com/teknoloji-ha...tion-icin-sunulabilir-815766.html#post6255009
Airdroid adlı programla atabiliyorum ben ama airdroid'i telefona yüklediğin zaman daha kaldıramıyorsunArkadaşlar s4 aldım oyun yükleyemiyorum oyunların SD dosyasını OBb atıyorum ama başarısız diyor Format attım yinede düzelmedi sizin yardımlarınızi bekliyorum bu sorunu çöze bilen varsa söylesin lutfen
Arkadaşlar s4 aldım oyun yükleyemiyorum oyunların SD dosyasını OBb atıyorum ama başarısız diyor Format attım yinede düzelmedi sizin yardımlarınızi bekliyorum bu sorunu çöze bilen varsa söylesin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?