Senyor Keş
Kapalı Hesap
Stocktadami artiyor off heveslendim bende kalsin ozaman
Yok abi inaniyorumEvet artıyor aksine rastlayan bilgili arkadaşımız olursa konu anlatımı yaparak izah edebilir memnun oluruz.
4.4.2 bu hafta icinde gelecekmis
Bi kaç farklı ülke rom u attım hala TUR?csc kodu SER oluyor yani rusyaya ait
Mail at İngilizce aynen yaz cevabını merak ediyorum.burası şikayet forumu değil bahsettiğin hususları defalarca söyledim sanasamsung ne yapacağını şaşırdi valla. knox sayacı csc engellemesi. zart zurt gereksiz güvenlik önlemleri fasa fiso. sanane kardeşim stok rom yüklemek istiyorum batıyor mu diyesi geliyor insanın. bu düşünceden vazgeçmeleri lazım bence
Mail at İngilizce aynen yaz cevabını merak ediyorum.burası şikayet forumu değil bahsettiğin hususları defalarca söyledim sana
Bilgiyi hangi siteden alıyorsunuz???
Hatirlamiyorum fakat yalan haberde olabilir
Aynı olmasada yakın ama bukadarda dillendirmeye gerek yokşikayet ettiğimi kim söyledi? memnunum gayet ama yanlış bir yordam bence. sende aynı fikirdesindir abi büyük ihtimalle
Simdi 4.4e gectiginde yine ayni seyleri yapip sarjinin su ankinden daha fazla dayanacagina inaniyorsun yani?Sarjda iyimis ve su pill kahretsin
Aynı olmasada yakın ama bukadarda dillendirmeye gerek yok
Bana rahat 1 buçuk 2 gun gidiyor ama evet doğru bazen dusmez elimden ama evet kullananlar oyle diyorSimdi 4.4e gectiginde yine ayni seyleri yapip sarjinin su ankinden daha fazla dayanacagina inaniyorsun yani?
O bahsettikleri sarj uzamasi normal telefon kullanicilari icin gecerli!
Senin benim gibi telefonu elinden dusurmeyenler icin degil
Sayaç bir defa waranty 1 oldumu dahada artmaz.istediğin şekilde yüklersin.rom sürümüne göre hata alınıyor pit dosyası ile geçiş yapılır. Yada custom rom yüklenirabi bide birsey sorucam. 4.4 ile ayni sürüm olsa bile geçiş yapsan sayaç artıyor mu? mesela Anıl dediya mesela 4.4 rus yükledi sonra 4.4 Türk sürümünu yükledi. sayacı artar mi?
Sayaç bir defa waranty 1 oldumu dahada artmaz.istediğin şekilde yüklersin.rom sürümüne göre hata alınıyor pit dosyası ile geçiş yapılır. Yada custom rom yüklenir
Sayaç bir defa waranty 1 oldumu dahada artmaz.istediğin şekilde yüklersin.rom sürümüne göre hata alınıyor pit dosyası ile geçiş yapılır. Yada custom rom yüklenir
Kimse beni takmıyor artıkBeyler ben telefonu rootlıcam ama bişi sormak istiyorum ben paralı oyun indiricem bedavaya nerden indirebilirim ve indirdiğim bu oyunları nerden güncelleyebilirim? Bide kitkat geldi diyelim güncellesem ne olur ya da güncellersem hata verir mi?
Oyunlari netten bulursun 4.4.2 yi yuklersen rootu unutKimse beni takmıyor artık
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji ve GSM Haberleri ile Yardım ve Destek Forumu android oyun.Beyler ben telefonu rootlıcam ama bişi sormak istiyorum ben paralı oyun indiricem bedavaya nerden indirebilirim ve indirdiğim bu oyunları nerden güncelleyebilirim? Bide kitkat geldi diyelim güncellesem ne olur ya da güncellersem hata verir mi?
Nası ya? Unroot mu oluyor kendi kendine? Peki bunun bi çözümü var mı? Ve oyunları yüklemenin başka bi yolu yok mu?Oyunlari netten bulursun 4.4.2 yi yuklersen rootu unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?