Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
EnteresanGmail ile giriş yaptıktan sonra bütün hesapları senkronize ettim. Sonra çıkış yapıp hotmaile girdim yine pasif...
Tamam abi deniyorumAbi hangi mail uygulamasını indiricem? Mail diye arattım ama saçma saçma uygulamalar çıktı?Enteresanpeki marketten mail uygulası indirip denermisin bakalım Email.apk sorunlumu değilmi yada sistemde yazılımsal sorun varmı yokmu anlaşılır.
Tamam abi deniyorumAbi hangi mail uygulamasını indiricem? Mail diye arattım ama saçma saçma uygulamalar çıktı?
Abi yalnız benim sorunum e mail uygulamasının çalışıp çalışmaması değilki. E mail uygulamasına girip hotmail olarak giriş yaparsam çalışıyor zaten. Benim sorunum ayarlar hesaplar da giriş yaptığım halde pasif olarak gözükmesi. Bunu nasıl düzeltebilirim diyorum ben.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Senkronize edersem düzelir mi diyosun?senin sorunun senkronizasyon sorunu değilmi ? hesaplarda senkronize işareti gri ise zaten çalışmıyor demektir.
HayırSenkronize edersem düzelir mi diyosun?
E-posta ve exchange hizmetinin verilerini silmeyi denedin mi ?Benim sorunum bu abi. Giriş yaptığım halde pasif gözüküyor. Napıcam ben
Hayır ama dur deniyim.E-posta ve exchange hizmetinin verilerini silmeyi denedin mi ?
Sistem sürümüm 4.3 Ayrıca mail alıp göndermede bi sorun yok. Yalnız bişi dicem exchange aktif ama senkronizasyonda görevler aktif değil o yüzden olabilir mi acaba?sistem sürüm nedir 4.2 mi ? microsoft exchange aktif zatenemail çalışıyor mail alıp göndermede sorun yoksa resimdede görüldüğü gibi zaten.Yani sen yanlış görmüyorsam bir sunucu üzerindende kurulum yapmışsınki LDAP directory'de devrede
Hesap ekle ye tıkla abi ondan sonra geliyoDeneyebilirsin ancak kafama takılan sağdaki onay noktaları bende neden yok
Hesap ekle ye tıkla abi ondan sonra geliyo
Sorun ne mail alıp verebiliyorsan ?Yok ya neyi denediysem olmadı Allahın belası e mail. Napıcam biri yardım etsin lütfen
Sorun benim takıntılı olmam. Ordaki gri yeşil olmadığı sürece ben rahat rahat telefonu kullanamayacağım.Sorun ne mail alıp verebiliyorsan ?
Arkadaşım ozaman içinden takıntıya devam et ama bence yanlış. sana az öncede söyledim microsfot hesabın aktif yani hotmail o nedenle pasif normal diyorum.Sorun benim takıntılı olmam. Ordaki gri yeşil olmadığı sürece ben rahat rahat telefonu kullanamayacağım.
Normal mi? Sende hotmail yeşil mi peki? Ve microsoft exchange yeşil mi?Arkadaşım ozaman içinden takıntıya devam et ama bence yanlış. sana az öncede söyledim microsfot hesabın aktif yani hotmail o nedenle pasif normal diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?