------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Desene en erken martın ilk haftasında alıcaz
Bunada şükür

telefonun ses açma kapama tuşu hafif sallanıyor sizdede öylemi yoksa tamamen sabitmi

ben herhangi bi ülkeye gelir gelmez kurarım cm11 4.4.2 kitkat kurmayı düşünüyorum ne dersin ?

Bence güzel gayet hızlı
Fkat ben kurduktan sonra wipe cache format işlemleri yapmamıstm.Bir müddet sonra telefon reset dongsune donmustu

Şuan 4.3 turkiye kullanıyorum.
telefonun ses açma kapama tuşu hafif sallanıyor sizdede öylemi yoksa tamamen sabitmi
Bende de öyle gibi.. Psikolojik olabilir

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Bence güzel gayet hızlı
Fkat ben kurduktan sonra wipe cache format işlemleri yapmamıstm.Bir müddet sonra telefon reset dongsune donmustu

Şuan 4.3 turkiye kullanıyorum.
Bende de öyle gibi.. Psikolojik olabilir

hocam senin sayaç artık o halde. kitkatı yüklediğine göre. sorması ayıp neden custom rom yüklemiyorsun ? pil performansını daha da arttırabilirsin

Ben orjinalliği daha çok seviyorum 2 3 hafta sonra veya 4.4.2 türkiyeye geldiğinde sayacı sıfırlaypta kurmayı düşünüyorum

edit:customların görselliği hsma gitmyor.

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ben orjinalliği daha çok seviyorum 2 3 hafta sonra veya 4.4.2 türkiyeye geldiğinde sayacı sıfırlaypta kurmayı düşünüyorum

edit:customların görselliği hsma gitmyor.

hmm sende benim gibisin bende sevmiyorum fazla custom romları. daha doğrusu psikolojik nedense. bu arada sayacın sıfırlama bulundu mu ki ?

bişey daha sorcam bayagı soru sordum ama arkadasımın telefonunda internet paketinde harcadıgı ve kalan miktarı mb olarak gösteren bi özellik vardı bundada böyle birşey varmı

"Tringle Away" yöntemi var fakat denemedim
Bunun dışında; yöntemi var

Tepkiler: eskbxl

Senyor Keş

Kapalı Hesap
"Tringle Away" yöntemi var fakat denemedim
Bunun dışında; yöntemi var

i9500 için sayaç sıfırlama yok ama i9505 için var ve diğer modeller için henüz çıkmadı daha i9500 için

Tringle away yöntemiyle i9500 sıfrlanıyor sanırım ??

Senyor Keş

Kapalı Hesap
PhoeniX romu flaşladım gayet güzel istiyen deneyibilir. 4.4.2 cm11 güncellenmiş bu arada bitakım hatalar giderilmiş

Tepkiler: .caner.

eminde

Üye
AnıL-D nedir pilin durumu şu anda taktıysan eğer

Senyor Keş

Kapalı Hesap
kitkat kurdum tavsiye ederim

Tepkiler: aresbilir