Ben kaynağa bakarim arkadaslar zaten dedigim gibi board onarimi yapan bir aparat.chanfire geliştirici arkadasada sorulmustu.Sifirlaniyor diyen cok ancak kaynak aciklayan yok yada yazılım ile yapildigini gösteren bir dosya
Ben kaynağa bakarim arkadaslar zaten dedigim gibi board onarimi yapan bir aparat.chanfire geliştirici arkadasada sorulmustu.Sifirlaniyor diyen cok ancak kaynak aciklayan yok yada yazılım ile yapildigini gösteren bir dosya
Öncelikle hardbrick islemleri cogu anakart degisimi ile sonuclanmakta dolayısıyla sayaç diye bir sorun olmuyor ancak bir çoğu değişim ücret ödemeden yapılmıyor. 4.4 surumunde samsung knox update ederse bende yuklemem zaten eğer eski surumle gelirse cok çok root yapar yolumuza bakariz
Öncelikle hardbrick islemleri cogu anakart degisimi ile sonuclanmakta dolayısıyla sayaç diye bir sorun olmuyor ancak bir çoğu değişim ücret ödemeden yapılmıyor. 4.4 surumunde samsung knox update ederse bende yuklemem zaten eğer eski surumle gelirse cok çok root yapar yolumuza bakariz
çok kötü ya bazen düşünüyorum bu samsung acaba zihinsel engelli mi diye sayaç yaparak ellerine ne geçiyor musteri kaybediyorlar şimdi bi sayaç için 600tl anakart parasi bayılmak aptallik olur elimiz kolumux batli inşallah 4.4 ile sayaç temizlenir
Sayaci temizleneceği felan yok bu işler uzmanlık gerektiren işler olduğu icin bilmeden yapmamak gerekir ben mesela bilmedigim icin pek sey yapmiyorum ayrica adamlar islemciden acik vermemek icin bunu yapmışlar nedeni ise servise çok rootlu cihaz gelmesi o yüzden ya 4.2 de kalicaktin garantin gitmicekti