------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Senyor Keş

Kapalı Hesap

uff çok kiskaniyorum Paylaşma şunu ya

Anil-D

Üye
tamam zaten nazar değecek

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayırdır pil durmumu paylaşıyoruz

Tepkiler: MaxipmaN, muratvemine ve Anil-D

Anil-D

Üye
Hayirdir hayir abi senin hayday oynamasan 16 17 saat yapar heralde

Tepkiler: MaxipmaN

Anil-D

Üye
Vay be... Değis etsek bataryayi

Tepkiler: Nextman

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Nextman abi kaç saat ekran süresi alıyorsun?

Anil-D

Üye
4 saat sonra ekran acikken sarj kaca düşüyor

eskbxl

Üye
slm usta hayirli aksamlar.
benim cihaz i9505 4.3 yuklu sayac malum 1 ben terkar 4.2 full firmware ma donsem
brick olma ihtimaline karsi jig aldim tekrar dowland moda girsin diye. 4.2 done bilirsem bu
triangle away la sayaci sifirliya bilirmiyim.

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 saat sonra ekran acikken sarj kaca düşüyor
%10-15 Enson ekran görüntüsü almayı unuttuğum vardı onda %3 iken şarja takmıştım.Bu sürelere ulaşmak için ekstra bir çabaya gerek yok sadece cihazı aldığım ilk günden itibaren prosedür dışında şarj etmedim okadar

slm usta hayirli aksamlar.
benim cihaz i9505 4.3 yuklu sayac malum 1 ben terkar 4.2 fu ll firmware ma donsem
brick olma ihtimaline karsi jig aldim tekrar dowland moda girsin diye. 4.2 done bilirsem bu
triangle away la sayaci sifirliya bilirmiyim.

Malesef jig ile fuse aşılamıyor bildiğim kadarıyla ayrıca 9505 cihazlarda anakart değişimdede direk 4.3 yüklüyorlarmış Almanyada kuzenim geçen hafta değiştirdi cihazını ondan biliyorum.

Tepkiler: eskbxl ve Anil-D

Anil-D

Üye
Himm tmm abi

eskbxl

Üye
yani sayaci sifirlamak icin hic ugrasmayim. 4.3 4 dosyali full firmware si cikmadi degilmi hic bir yerde goremedim.

Anil-D

Üye
Abi s4 cam kirilmasinda komple şase değişiyor degilmi sadece kamera sensörler vs onlari aliyolar

Senyor Keş

Kapalı Hesap
i9505 de sayaç 4.3 iken de sıfırlanabiliyor benim bildiğim

Tepkiler: Anil-D

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yani sayaci sifirlamak icin hic ugrasmayim. 4.3 4 dosyali fu ll firmware si cikmadi degilmi hic bir yerde goremedim.
Yok cıkmadı cıksada sıfırlamaz.Sayac cihazın 4 ayrı sistem dosyası ile bağlantılı çalışıyor.

Tepkiler: eskbxl ve Anil-D