Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Ben yüklerken sorun olmamıştı hesabınıza süreli olanların kalan süresini kayıt ediyor tekrar indirebiliyorsunuz.Ben pek falza uygulama satın almam.Aldıklarımında maillerini silmemAvastı marketten indirmiştim. Bide şimdi fabrika ayarlarına dönsem marketten parayla aldığım birkaç uygulama vardı onları tekrar almak için ücret öder miyim?
Çok Teşekkürler.. Bişy daha sorcaktm. Bu ekrana baktıkça normalde açık durması gerekli değil mi? Benmki belli bi süre sonra kapanıyor ekran..
Ben yüklerken sorun olmamıştı hesabınıza süreli olanların kalan süresini kayıt ediyor tekrar indirebiliyorsunuz.Ben pek falza uygulama satın almam.Aldıklarımında maillerini silmem
Çok Teşekkürler.. Bişy daha sorcaktm. Bu ekrana baktıkça normalde açık durması gerekli değil mi? Benmki belli bi süre sonra kapanıyor ekran..
[video=youtube;K4f9gQ7b6Gg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K4f9gQ7b6Gg#t=158s[/video]
Arkadaşlar benim telefonun şarjı su gibi gidiyor. Rootlu. Root kaldirmaya karar verdim ama nasil yaparim bilmiyorum. Inanilmaz sarj yiyor. Sabah 6.30 da cektim simdi 7.27 % 76 sarj kalmis. Butun ozellikler kapali oyun moyun yok. Rootun orjinal haline nasil ceviririm bilmiyorum. I9505 modeli.. lutfen destek
arkadaşlar s4 ümü alalı bi hafta oldu. fakat obb klasörü içine hiçbi dosya atamaıyorum. oyunları android obb ye kopyalarken sonuna kadar geliyor sonunda hata veriyor. çözümü bilen var mı acaba.
bi de sd kart taktım. fakat kartın içine sadece LOST.dır diye bi klasör oluşuyor. android falan diye başka bi klasör oluşmuyor. normal midir acaba... cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Güncelleme yakındır onu bekleyiniz.Ayrıca Hafıza kartında bişey oluşmaz normaldede siz kamera çekim yerini bellek kartı olarak değiştiriseniz orada resimlerin kayıt edildiğini görürsünüz.
arkadaşlar micro sim kart sıkıştı ve çııkmıyor telefonu acmak gerekirmi vidayla falan ?
Açma garanti dışı kalabilir
açmam zatende cıkarması kolay bi işlemdir herhalde igne ucuyla falan cıkarılabilir ama kendimmi yapsam aldğm yere mi götürsem turkcell TİM den aldım orasıda sırf bunun icn garantiye göndermesin gayet güzel calısıo sim kart ama cıkarmak istesem cıkaramam
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar en son sürüm s4 yazılımı nedir telefonumun güncel olup olmadığını nasıl öğrenebilirim android de yeniyim kusura bakmayn
Son sürüm XXUAMDK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?