Asphalt 8 i google playden yuklerseniz telefon hafizasina, sd data dosyasi ile birlikte yukleyecektir(1.55gb)
Sizin yapmaniz gereken, internetten asphalt 8 apk si bulmak ve telefonunuza yuklemek..
Daha sonra oyunu acmadan, uygulama yoneticisinden asphalt 8 i hafiza kartina tasiyorsunuz.Son olarak oyuna girip, data sd dosyalarini indirmesini bekleyin........
hocam ben bu 4.3 u yüklediğimden beri mesela 5 6 dakka geziyorum internetten %3 gidiyor yüzde 1 gitmesi gerekirken hani bu telefon galaxy s2 s3 fika filan olsa anlıcam tamam samsung pek önemsememiş diye yazılım güncellemesini ama bu note3 ten sonraki bi amiral gemisi. Bu tembellik nereden geliyor Samsung yazılım mühendisleri islerini doğru düzgün yapamıyorlar gece gündüz rom arayip duruyoruz yazık günah 1500tl lik bir telefonda bu tür sorunlar yaşanması çok ayıp bence
hocam ben bu 4.3 u yüklediğimden beri mesela 5 6 dakka geziyorum internetten %3 gidiyor yüzde 1 gitmesi gerekirken hani bu telefon galaxy s2 s3 fika filan olsa anlıcam tamam samsung pek önemsememiş diye yazılım güncellemesini ama bu note3 ten sonraki bi amiral gemisi. Bu tembellik nereden geliyor Samsung yazılım mühendisleri islerini doğru düzgün yapamıyorlar gece gündüz rom arayip duruyoruz yazık günah 1500tl lik bir telefonda bu tür sorunlar yaşanması çok ayıp bence
en az 10 kere wipe attığımız oldu. ayni şarj sorunu arkadaşımin s4 ünde de var Samsung şu güncellemeyi verse beyefendiler orda göbeklerini kaşıyor ben burda kalp krizi geçiriyorum
Hayir şişik değil zaten bugün yeni batarya aldım sorun düzelmesi. Yazılımsal olduğu belli. bende sabahtan beri pil performansinda devrim yapan bir sürüm arıyorum. MK2 ve MK9 Hindistan romu var bu mk8 ve mk9 pil performansinda baya methediliyodu yarın bi tekrar bakacam