LYSF
Üye
:/ umarım Samsung 4.4 ile bu hataları halleder yoksa bu kadar sensör falan hiç bi anlamı yok ben bi kez gördüm çalıştığını o da alırken aldıktan sonra bi daha çalışmadı . Bide başımda kötü bi şey var arkadaşlar tam apple fanı bunu gördüler ya artık dalga geçip dururlar daha önce iphone da kullandım bu fan lık ne anlamıyorum sanki para mı alıyorlar :SSorun şu ki bende calistiramadim
:/ umarım Samsung 4.4 ile bu hataları halleder yoksa bu kadar sensör falan hiç bi anlamı yok ben bi kez gördüm çalıştığını o da alırken aldıktan sonra bi daha çalışmadı . Bide başımda kötü bi şey var arkadaşlar tam apple fanı bunu gördüler ya artık dalga geçip dururlar daha önce iphone da kullandım bu fan lık ne anlamıyorum sanki para mı alıyorlar :S
Evet kardeşim denedim sıkıntı geçmedi.hocam telefona format atmayı denedin mi ?
Evet kardeşim denedim sıkıntı geçmedi.
Ya ben 4.3 teyim sadece akıllı duraklatmayı çalıştıramadım onun haricinde hepsi çalışıyor.. Perdeler açık yani ışık giriyo doğrudan ışık altında da değil kendi çektiğim videoyu açtım hala çalışmadı.. Çalıştıranları da görmüştüm.. Bence biz beceremiyoruz..
Evet 4.3 . Hayır hepsi değil sadece akıllı duraklatma çalışmıyor diğerleri ugrasinca çalışıyor mesela akıllı kaydırma yeterli ışık olunca süper çalışıyor ama gel gelelim akıllı duraklatma tık bile yok .hiçbir sensör çalışmıyor öyle mi ?
4.3 de misin ?
Aynen.. Bende bu sorunu yaşıyorum ama çalıştıranlar var nasıl çalıştırıyolar bende anlamadım gitti...Evet 4.3 . Hayır hepsi değil sadece akıllı duraklatma çalışmıyor diğerleri ugrasinca çalışıyor mesela akıllı kaydırma yeterli ışık olunca süper çalışıyor ama gel gelelim akıllı duraklatma tık bile yok .
Biz beceremiyoruz tek sorun bu bence...Evet çalışıyor tanıdığım birinde de S4 var tıkır tıkır çalışıyor ee kardeşim aynı telefon nasıl olur seninki çalışır benimki çalışmaz hayret ediyorum
Evet o saat ekranı geliyor fakat duraklatma çalışmıyorTemassız kontolün bildirim panelinden açık olduğundan emin olun daha sonra ekran kapalı iken telefonu sabit bi yere koyun parmağınızla sensörün üstünü kapatın şayet saat ve bildirimler ekrana geliyorsa sensörünüz çalışıyor fakat siz çalıştıramıyorsunuz demektir
Tamam denerim..ilk önce akıllı duraklama di denedigimde bende de çalışmadi sonra isigi açtım ayağa kalktım öyle denedim çalıştı bence bide öyle deneyin
Evet oldu ayağa kalkınca çalışıyor oturunca çalışmıyor ilginç :Silk önce akıllı duraklama di denedigimde bende de çalışmadi sonra isigi açtım ayağa kalktım öyle denedim çalıştı bence bide öyle deneyin
Evet oldu ayağa kalkınca çalışıyor oturunca çalışmıyor ilginç :S
Sağol kardeşim sağlam olduğunu gördüm ya o da yeter şimdilik ama yine de samsung buna el atmali diye düşünüyorumoturunca da çalışıyor aslında. yanınızda bir ışık kaynağı (fener,çalışma lambası) gibi bir şey varsa üzerinize tutun oturarak da çalışır
Sağol kardeşim sağlam olduğunu gördüm ya o da yeter şimdilik ama yine de samsung buna el atmali diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?