KD1907
Üye
telefonunuz rootlumu? ve csc codunuz nedir.pardon sizin telefonunuz modeline bakmamistim s4 minilere daha 4.3 versiyonu gelmedi normal yukluyemediginiz.GT-I9195 kullanıyorum adroid 4.2 yüklü telefonumda 4.3 güncellemesini indiremiyorum.
Aynen ya rami yükseltmek nedir1- Ben şu 1.6 GHz 4 çekirdek +1.2 GHz 4 çekirdek olayını anlamadım biri bana anlatabilir mi lütfen?
Cevap= Telefon kullanamadığın zamanlarda 1.2 4 çekirdeği kullanıyor, şarj tasarrufu sağlıyor. Uygulamalarda ise 1.6 4 çekirdeği kullanıyor.
2- Haftasonu S4 alıcam ama alma falan diyolar. Sebebi ise batarya şişmesi veya şarj ömrü. Sanırım 4.2.2 de şarj ve batarya konusunda bi sorun yokmuş ama 4.3 te çıkmış bu sorunlar. Ama bazıları da güncelle diyolar çünkü bu problem telefonun ilk çıktığı zamanlarda varmış yani şimdi ortadan kalktı diyolar ne diyosunuz güncelleyim mi 4.3 e?
Cevap=Muhtemelen 4.3 gelir zaten.
3- Telefonu ilk aldığım zaman ramı yükseltmek veya temizlemek için ve şarj ömrünü uzatmam için hang uygulamaları önerirsiniz?
Cevap=Rami yükseltmek?? Temizlemek için Clean Master ideal, şarj için Greenify yükleyebilirsin.(Root gerektirir)
Neden yavaş ? Bilmem herseyde kasıyorAynen ya rami yükseltmek nedird Cevabın için saol ama bişeye takıldım ben.. Uygulamalarda sadece 1.6 4 çekirdek kullanıyosa bu böyle bi telefon için çok yavaş.. Ama oyunlarda falan kasma yapmıyomuş öyle diyolar.. Ne diyosunuz?
Nası ya galaxy s4 herşeyde kasıyor mu cidden?Neden yavaş ? Bilmem herseyde kasıyorZaten telefonu aldıktan 1 ay sonra oyun oynamazsin cok sıkar
EvetNası ya galaxy s4 herşeyde kasıyor mu cidden?
E hani bu telefon samsung amiral gemisiydi? Piyasanın en iddialı telefonlarındandı? Ama kullanan kişiye de bağlı olabilir mesela?
Evet sayacın güncelleme ile alakasi olmaz doğrudurHayır gözükür. sayacın güncellemelerle bi alakasi yok
Amiral gemisi evet, piyasanın en iddialisi Şuan I5s bence. 3 tane Galaxy s4 telefondaE hani bu telefon samsung amiral gemisiydi? Piyasanın en iddialı telefonuydu? Ama kullanan kişiye de bağlı olabilir mesela?
Off yine soğudum S4 ten.. Tam alıcam diyorum bi sorunu çıkıyor telefonun.. Kağıt üzerinde S4 iPhone 5S i ezip geçiyor ama normalde iPhoneye daha iyi diyolar ve ben bunu anlayamıyorum işte...Amiral gemisi evet, piyasanın en iddialisi Şuan I5s bence. 3 tane Galaxy s4 telefonda
Gta Vice City
NFS Most Wanted
Gangstar Vegas
Ve daha birçok popüler oyunda kasmadan oynayamadim.
Ben seni engellemiyorum, hangisini istiyorsan onu al sonra aklın diğerinde kalmasın.Off yine soğudum S4 ten.. Tam alıcam diyorum bi sorunu çıkıyor telefonun.. Kağıt üzerinde S4 iPhone 5S i ezip geçiyor ama normalde iPhoneye daha iyi diyolar ve ben bunu anlayamıyorum işte...
Valla LG G2 ve S4 arasında gidip geliyorum.. G2 daha iyi biliyorum hemde aynı fiyattalar ama nedense S4 alasım geliyor.. Of ya gerçekten çok kararsız kaldım...Arkadaşlar bişey sorucam. S4 alıcam ama samsung hafızanın 7 gb ını alıyo yani geriye 9 gb kalıyo ve bu benin için çok az.. Bu yüzden sd card almayı düşünüyorum. Ya 8 gb ya da 16 gb alıcam ama fiyatlarını bilmiyorum ne kadardır acaba yardım edebilecek olan var mı acilen?Ben seni engellemiyorum, hangisini istiyorsan onu al sonra aklın diğerinde kalmasın.
Tamam teşekkürler..8 gb 15 lira felan
Valla içimi rahatlattın kardeş.. Yarın gidip alıcam bu telefonubazı kullanıcılar çok acmasızca eleştiriyor gta sa bile yükledim fu ll oynadım en ufak bile kasma yapmadı aynı s4 ü mü kullanıyoruz acaba ?
tek sorunu var oda şu rehber açılma mevzusu 2 3 sn kadar geç açılıyorki o telefondan değil samsungun ara yüzünden donanımsal olarak hiçbir sorun yaşamadım(batarya şişmesi hariç onuda samsung kabul etti zaten made in china yazan pillerin %80 de yaşanıyor) şimdi baktığınız zaman piyasada en baba renk derinliğine sahip 2gb rami 4 (8) çekirdekli bir telefon sizce donma yapar mı ? eğer virüs yemişse illegal programlardan veya yükteyken ram oyun açarsanız hangi telefon kasmaz.
gönül rahatlıyla alın güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?