aresbilir
Üye
sammobileden INU indiriyorum şimdi 1.5 gb civarı kurarken nasıl yol izliyoruz nelere dikkat etmeliyim odin 3.7 den kuracam özellikle şunu yapma dediğiniz bişeyler varmı?Wipeleri yaptin maddem olmadı diyorsun.ozaman odinden sıfırdan rom kur sorun ortadan kalkar
Dikkatli ol dahili hafızayı siler rehber ve verilerinin yedeğini al.telinin şarjı %50 nin üzerinde olsun.laptop kullanıyorsan şarj a bağlı olsun.geliştirici seçeneklerden hata ayıklama işaretli olsun.yazılım bitip odin PASS demeyene kadar kabloyu pc den çıkarip müdahale etme.kurulum bittikten sonra recovery modda full wipe yapmayı unutmasammobileden INU indiriyorum şimdi 1.5 gb civarı kurarken nasıl yol izliyoruz nelere dikkat etmeliyim odin 3.7 den kuracam özellikle şunu yapma dediğiniz bişeyler varmı?
hangi versiyonu indirip kuruyorsunuz. birde hindistan yerine turkiyeyi kursaydiniz.sammobileden INU indiriyorum şimdi 1.5 gb civarı kurarken nasıl yol izliyoruz nelere dikkat etmeliyim odin 3.7 den kuracam özellikle şunu yapma dediğiniz bişeyler varmı?[/quothangi
4.3 te csc değişiyor benim ksa idi tur yaptım ama öncelikle root etmeniz gerekiyor buda sayacinizi arttırır garanti dışı bırakırNextman usta 4.3 de csc değişmiyor doğrumu.yada değişiyor da benmi beceremedim:confused:
Ben bir kaç kez denedim tel açılıp kapanıyor ve fortmat atıyor ama csc ye baktığımda değişmediğini görüyorum aynı kalıyor KSA olarak4.3 te csc değişiyor benim ksa idi tur yaptım ama öncelikle root etmeniz gerekiyor buda sayacinizi arttırır garanti dışı bırakır
Ben hiç bir sıkıntı yaşamadım 4.3 de telefonumu rootladim hiç bir ayarını yapmadan direk google play den csc Changer yükledim root izni verip csc tur yaptım hiç bir Problem yaşamadım daha sonra tekrar stock rom yükleyip rootu kaldırdım ve kullaniyorumBen bir kaç kez denedim tel açılıp kapanıyor ve fortmat atıyor ama csc ye baktığımda değişmediğini görüyorum aynı kalıyor KSA olarak
Ben bir kaç kez denedim tel açılıp kapanıyor ve fortmat atıyor ama csc ye baktığımda değişmediğini görüyorum aynı kalıyor KSA olarak
Root etmistim cihazi ama csc changerdan TUR yapmadim sorun olmazmi benimki halen INUhangi versiyonu indirip kuruyorsunuz. birde hindistan yerine turkiyeyi kursaydiniz.
yok guncellemeri inu ya gore alirsin baska sorun olmaz.Root etmistim cihazi ama csc changerdan TUR yapmadim sorun olmazmi benimki halen INU
Yok ustadim cihaz duzelmedi suan recovery modda acmaya calisiyom sistem guncellemeleri yukluyor diyo herseferinde %100 oluyo sonunda hata diyo ve samsunv yazisinda kitlenip kaliyo acilmiyor. Yinede tur u yukleyimmi csc changerdan tur yapmamistimyok guncellemeri inu ya gore alirsin baska sorun olmaz.
eger versiyonunuz 4.2. ise root yapip csc kodu nu tur yapin. sonrada odin ile turkiye stock 4.3 romu flaslayip kullaninbu arada telefonunuzu duzelttinizmi ve nasil yaptiniz.
Bide cihaz 4.2 mi 4.3 mu belli degilYok ustadim cihaz duzelmedi suan recovery modda acmaya calisiyom sistem guncellemeleri yukluyor diyo herseferinde %100 oluyo sonunda hata diyo ve samsunv yazisinda kitlenip kaliyo acilmiyor. Yinede tur u yukleyimmi csc changerdan tur yapmamistim
Bende öyle yaptım bir sorun yaşamadım bataryanin en az % 55 şarjı olsun yeterliarkadaşlar wifi ile güncelleme yapmayı kimse tavsiye etmiyor ben wifi ile yaptım güncelmmeyi bi sorun olurmu acaba ?
Öncelikle cihazınızın sürümü nedir? Eyer 4.3 olarak guncel lediyseniz wipe yaptinizmiArkadaşlar benim telefon sürekli hata veriyor... Örnegin bir uygulama acıyorum denuyor sonra uyarı veriyor kapat diye.
sizceneden olablir..
Bu arada titanium ve luckly yi kurduktan sonra oldu...
Bende luckly kaldırdım gene devam ediiyor..önerilerinizi sunarmısınız..Teşekkürler
Evet 4.3 ve vipe yaptım sonra güünçelledim...Öncelikle cihazınızın sürümü nedir? Eyer 4.3 olarak guncel lediyseniz wipe yaptinizmi
Mehmet guncelledikten sonra wipe yapıcaksın.Evet 4.3 ve vipe yaptım sonra güünçelledim...
Tamam tomy1925 ben hemen deniyorum...teşekkürlerMehmet guncelledikten sonra wipe yapıcaksın.
Rica ederim mehmetTamam tomy1925 ben hemen deniyorum...teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?