------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazınıza 4.2.2 yüklü iken root yapın sonra csc changer uygulamasını marketten indirin TUR yapın sonrasında odin ile 4.3 güncellemesini yapın cihaz bundan sonra TR güncellemelerine göre devam edecektir.Ancak bu işlemlerde hafıza kartı haric cihazda tüm bilgiler silinecektir.

Tepkiler: aresbilir, tomy1925 ve eskbxl

uguro

Üye
Arkadaşlar benimde şarj süremde düşüş olmaya başladı kalibrasyon yapmayı düşünüyorum nasıl yapıyorduk ?Google Play hizmetleri %64 ünü sömürmüş bataryanın Sabah 9 da şarjdan aldım şu an Gece 12 ve şarj %4 gün içinde kullandım Normalmi sizce? İlk zamanlar daha fazla gidiyordu sanki :S

Arkadaşlar benimde şarj süremde düşüş olmaya başladı kalibrasyon yapmayı düşünüyorum nasıl yapıyorduk ?
1) Telefonu açıkken tamamını doldur.
2) Sonra kapat, kapalıyken tamamen doldur.
3) Sonra aç pin kodunu gir ve yine tamamını doldur.
4) Son olarak kapat ve kapalı şekilde yine yeşil yanana (bildirim ışığı) kadar yani tamamını doldur. Sonra teli aç. Bu kadar.

Tepkiler: uguro

uguro

Üye
Teşekkürkler deneyeceğim bakalım

Öncelikle iyi geceler.Galaxy s4 cihazımda birisi aradığında yani telefon çalarken ses 2-3sn çıkmıyor, sonradan yükseliyor sadece gelen aramalarda oluyor bu sorun.Video izlerken müzik dinlerken vs.bişey yok.Cihazı 2 aydır kullanıyorum sürtme,çarpma,düşürme hiçbişey olmadı.Son 3-4 gündür bu şekilde.

Tepkiler: .caner.

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Stock romlarda artarak çalar. Bunu kapatmak ancak root yapilirsa mümkündür yani normal bir şey.

eminde

Üye
Batarya kalibrasyonu tele zarar verir mi

Tepkiler: RossoBianco
Stock romlarda artarak çalar. Bunu kapatmak ancak root yapilirsa mümkündür yani normal bir şey.
Daha once boyle birsey yoktu ama dedigim gibi ilk 2-3sn hic ses cikmiyo onceden olmayip simdi olmasi da kafami kurcaliyor.

hayır aksine ben faydasını gördüm düne kadar bilmiyordum netten araştırarak yaptım (: bayada fark etti (:

Tepkiler: baby_face_
Batarya kalibrasyonu tele zarar verir mi
Hayır hiç bir zarar vermez, aksine bataryadaki sapmaları düzelterek kalan batarya seviyesini bildirim ekranında en doğru ve sağlıklı şekilde gösterir.

Üstadım root ettim cihazı ama simdi csc changer demiştiniz play storeda csc changer deyince ücretli bi csc changer geliyor birde manniakk in uygulamasi geliyor hangisi ve tur yapmak icin dikkat etmem gereken bisey varmi acaba

Tepkiler: eskbxl
Bide bişey daha soracağım odinden 4.3 yukleyecegim sonra 4.2.2 deyken aldığım yedeği kiesten yukleyecegim yukleme yapmadan wipe yapmamin falan bi esprisi varmi gerek yokmu

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bide bişey daha soracağım odinden 4.3 yukleyecegim sonra 4.2.2 deyken aldığım yedeği kiesten yukleyecegim yukleme yapmadan wipe yapmamin falan bi esprisi varmi gerek yokmu
Temiz kurulum için yapilabilir playde sadece csc yazın ücretsiz var.