Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Cihazınıza 4.2.2 yüklü iken root yapın sonra csc changer uygulamasını marketten indirin TUR yapın sonrasında odin ile 4.3 güncellemesini yapın cihaz bundan sonra TR güncellemelerine göre devam edecektir.Ancak bu işlemlerde hafıza kartı haric cihazda tüm bilgiler silinecektir.Arkadaşlar ben halen 4.3 güncellemesi almadım ne ota nede kiesten. Bendeki cihazi kiese bagladigimda (INU) hindistan görünüyo acaba sammobileden indirdigim 4.3 turkiye güncellemesini odinle kursam cihaza herhangi bir sorun yaşarmiyim (imei değişme falan gibi) bana bu konuda yardimci olurmusunuz? Bu arada AT&T s4 4.3 güncellemesini durdurmuş doorumu? Yuklesemmi? Acil bilgi lütfen
1) Telefonu açıkken tamamını doldur.Arkadaşlar benimde şarj süremde düşüş olmaya başladı kalibrasyon yapmayı düşünüyorum nasıl yapıyorduk ?
Teşekkürkler deneyeceğim bakalım1) Telefonu açıkken tamamını doldur.
2) Sonra kapat, kapalıyken tamamen doldur.
3) Sonra aç pin kodunu gir ve yine tamamını doldur.
4) Son olarak kapat ve kapalı şekilde yine yeşil yanana (bildirim ışığı) kadar yani tamamını doldur. Sonra teli aç. Bu kadar.
Wifi ile sıkintı yok android 4.3Tamam dostum
Wi-fi ile bağlanmayı denedin mi hiç? Ve suanki Yazılım sürümün ney
Stock romlarda artarak çalar. Bunu kapatmak ancak root yapilirsa mümkündür yani normal bir şey.Öncelikle iyi geceler.Galaxy s4 cihazımda birisi aradığında yani telefon çalarken ses 2-3sn çıkmıyor, sonradan yükseliyor sadece gelen aramalarda oluyor bu sorun.Video izlerken müzik dinlerken vs.bişey yok.Cihazı 2 aydır kullanıyorum sürtme,çarpma,düşürme hiçbişey olmadı.Son 3-4 gündür bu şekilde.
Nasıl kapatacagiz?Stock romlarda artarak çalar. Bunu kapatmak ancak root yapilirsa mümkündür yani normal bir şey.
Modu vardi onun increasing mod diye arayabilirsin Google'daNasıl kapatacagiz?
Teşekkürler.Modu vardi onun increasing mod diye arayabilirsin Google'da
Daha once boyle birsey yoktu ama dedigim gibi ilk 2-3sn hic ses cikmiyo onceden olmayip simdi olmasi da kafami kurcaliyor.Stock romlarda artarak çalar. Bunu kapatmak ancak root yapilirsa mümkündür yani normal bir şey.
Hayır hiç bir zarar vermez, aksine bataryadaki sapmaları düzelterek kalan batarya seviyesini bildirim ekranında en doğru ve sağlıklı şekilde gösterir.Batarya kalibrasyonu tele zarar verir mi
başka bir hat takıp deneseydin.olmadı format atmayı dene yanı full wipe yapıp deneWifi ile sıkintı yok android 4.3
Twit ve face halloldu kendi ama whatsap ve instagrami kullanamiyorumbaşka bir hat takıp deneseydin.olmadı format atmayı dene yanı fu ll wipe yapıp dene
Üstadım root ettim cihazı ama simdi csc changer demiştiniz play storeda csc changer deyince ücretli bi csc changer geliyor birde manniakk in uygulamasi geliyor hangisi ve tur yapmak icin dikkat etmem gereken bisey varmi acabaCihazınıza 4.2.2 yüklü iken root yapın sonra csc changer uygulamasını marketten indirin TUR yapın sonrasında odin ile 4.3 güncellemesini yapın cihaz bundan sonra TR güncellemelerine göre devam edecektir.Ancak bu işlemlerde hafıza kartı haric cihazda tüm bilgiler silinecektir.
Temiz kurulum için yapilabilir playde sadece csc yazın ücretsiz var.Bide bişey daha soracağım odinden 4.3 yukleyecegim sonra 4.2.2 deyken aldığım yedeği kiesten yukleyecegim yukleme yapmadan wipe yapmamin falan bi esprisi varmi gerek yokmu
Tmm üstadım tesekkur ederim deneyeceğim sonrasinda yardima ihtiyacim olursa yazarimTemiz kurulum için yapilabilir playde sadece csc yazın ücretsiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?