------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

eskbxl

Üye
Demekki sabotaj var :eek::eek:

Tepkiler: .caner. ve Nextman
Nextman usta sayende bende şu tapaltak işini çözdüm Teşekkürler

Tepkiler: Nextman ve .caner.

.caner.

Üye
Abi cihaz dahada beter oldu yada şarj cihazinda bir sorun var sarja takılı full, %20 doluyor sonra tekrar düşüyor doluyor falan

vic353

Üye
o ne bicim grafik yav

Tepkiler: .caner.

Andevoid

Üye
S4 ile android 4.3 te kac puan aliyorsunuz antutuda

Yok mu test eden

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: baby_face_ ve .caner.

Andevoid

Üye
Ben 25000 lerde aliyorum

Tepkiler: baby_face_

yaso57

Üye
arkadaşlar wifiye baglanırken hata alıyorum ve baglantı kopuyo arada sırada bu neden olabilir

arkadaşlar wifiye baglanırken hata alıyorum ve baglantı kopuyo arada sırada bu neden olabilir
Sanırım modemden kaynaklı çünkü nadiren bana da oluyor ve sadece iş yerindeki modeme bağlandığında kesiyor, kimlik hatasına benzer bir hata veriyor sonra kendi kendine tekrar bağlanıyor.

Tepkiler: tomy1925, .caner. ve Nextman
Arkadaşlar telefonuma XDA'dan bulduğum şu Note 3 yazılımlarının S4'e portlanmış hali olan ROM'u kurmak istiyorum. Neler gerekiyor, pek ingilizce bilmediğimden soruyorum. Birde en kötü zarar ne olabilir? Yardımcı olana şimdiden çok teşekkürler..

Eğer ROOT gerekiyorsa 4.3 için ROOT dosyası da gerekiyor, link varsa verir misiniz?

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy S4 9500 4.3 Root Ve Knox Devre Dışı Bırakma bu konudan root yaptıktan sonra garanti dışı kalacak cihazın sonrasında önemli değil dersen sırasıyla rom yükleme talimatlarına geçebilirsin ancak mj8 tabanlıdır muhtemel 4.3 rom varsa sende bu rom mj9 tabalı imei silinme riskin var sonrası mj8 modemini atsanda cihaz bi hayli karışıyor şimdiden belirteyim.Şu sayaç işi çözülenene kadar bende hiç birşey denemiyorum sonuç daha cihazda donanımsal hatalar oluşursa garanti lazım

Tepkiler: .caner.

Benim ROM TR 4.3, mj8. Kız arkadaşım Turkcell'de, çalışıyor. Biz garanti'ye gönderiyoruz, sorun çıkarmıyorlar dedi. Ama yazılım yarıda kalıp brick olursa sorun çıkar dedi, ben de biraz bekleyeyim o zaman. Çok sağolun..

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bundan sonra çıkaracaklarını garanti ederim En azından servis yetkilisi arkadaşıma gerekli talimatlar gelmiş buna dayanarak söyleyebilirim az daha beklemekte fayda var rica ederim

Tepkiler: tomy1925 ve .caner.
Bundan sonra çıkaracaklarını garanti ederim En azından servis yetkilisi arkadaşıma gerekli talimatlar gelmiş buna dayanarak söyleyebilirim az daha beklemekte fayda var rica ederim

Tamam bekleyeceğim, inşallah yakında çıkar. İyiki sormuşum eğer IMEI uçsa yanmıştım. LG G2 Launher ve temasını bile yükleyemiyorum, ROOT istiyor. Bakalım ROOT'suz bulabilecek miyim?

Andevoid

Üye
G2 launcher in linkini atarmisiniz

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam bekleyeceğim, inşallah yakında çıkar. İyiki sormuşum eğer IMEI uçsa yanmıştım. LG G2 Launher ve temasını bile yükleyemiyorum, ROOT istiyor. Bakalım ROOT'suz bulabilecek miyim?
Lg G2 launcher ? bakarım vaktim olursa neden root istiyor .Cihazınızda sorun yaşamamanız iiçin elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum kardeşim umarım yardımımız dokunuyordur

Andevoid

Üye
Cok merak ettim g2 launcheri valla

Lg G2 launcher ? bakarım vaktim olursa neden root istiyor .Cihazınızda sorun yaşamamanız iiçin elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum kardeşim umarım yardımımız dokunuyordur

Verdiğiniz bilgiler tabii ki işe yarıyor, ben şu anda bu cihazı brick etmedim sizin sayenizde..
Link bu..

Tepkiler: tomy1925