------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Arkadaşlar arkadaşımın biri telefonu vodafone dan almış geliştirici seçenekleri yok bide 4.3 güncellemesi gelmedi sizce nedendir ?
Cihaz hakkında ya girip yapım numarasına 7 defa bastığında geliştirici seçenekleri gelir. Cihazı güncellerse de gelir 4.3

Tepkiler: sawbaba54

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazı güncelle dedim 7 8 defa kiesle dahi ama zaten güncel yazıyor halbuki 4.2.2.

Yanlış bilgi vermiş olmak istemem hatta tekrardan vodafone ADB forumunada baktım ancak bulamadım ama okuduğumdan eminim geç alacağı konusunda Fatih.

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim usta sağolasın
Rica ederim kardeşim ama teyide muhtaç bir bilgi cihaz vodafone destekli olduğu için temsilci ile bir görüşün.Abd'de geç çıkacaksa zaten buraya zor gelir

Odin 3.09 da PDA nın yerine AP mi geçiyor ?

Tepkiler: Nextman
4.3 e geçmeden önce son sorumu soruyorum cihaz rootlu direk 4.3 kurunca sayaç artar mı ?

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tepkiler: eroskop100
Yok valla sen 4.3 yükleme kardesim 4.2 de sayaç yokki artsın tr rom yükledikten sonra artmaz
Hayatımda ilk kez root attım, ve ilk krz android güncellemesi ile root kaldıracağım k.bakma usta biraz fazla soru sordum

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok yok ne kızması sorun yok ben kimleri gördüm sen profesör olursun yanlarında

Tepkiler: baby_face_, sawbaba54, .caner. ve 1 kişi daha
Telefon hafızasından silinen numaraları geri getirmenin bir yolu var mı?

Tamam otomatik yedekleme ihtimali var mı peki ?

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet çünkü bir cihazi kurulum esnasında gamil hesabını girerek kurulmuşsa gmaile girdiginde contacts bölümünde durur

Tepkiler: eroskop100
Sonunda 4.3 e güncelledim. Greenify şuan rootsuz da çalışıyor, tavsiye ederim IOS prensibi ile çalışıp ram kullanımını düşürüyor.

Tepkiler: .caner.