musti15fb
Üye
Apk yapı farkından dolayı henuz düzgün portlanan uygulama görmedim.XDA forumdan Note 3 için olan yazılımları indirdim apk olarak. Ama birçoğunu kuramadım, bir arkadaşda gördüm dün S3'e S4 özellikleri getirmiş. S Healt bile vardı, tabii ki çalışmıyordu. Ne yapmam gerekir? Mesela kamera uygulaması, Kur diyorum kuruluyor diyor sonra "Uygulama Yüklenemedi" diyor.
Not:Rusya 4.3 sürümünü kullanıyorum.
Önemli deil
Varmi böyle bir şey birde knox ne işe yarıyorArkadaşlar camwow retrica benzeri 9x9 4x4 çoklu çekim yapan program var mı? Benim bulduklarim sadece efekt ekliyor
Knox güvenlik için. Kamera içinde Pudding Camera deneyebilirsin.Varmi böyle bir şey birde knox ne işe yarıyor
Güvenlik derken resim saklama gibi mi?Knox güvenlik için. Kamera içinde Pudding Camera deneyebilirsin.
Evet.Güvenlik derken resim saklama gibi mi?
Root yaptım hocam, sesi nasıl arttırabilirim şimdi ?root sonrası yapılabilir ancak
Hani ekim başıydi ne zamandır bekliyoruzArkadaşlar bugün Samsung Türkiye'ye sordum eğer telefonunuza başka bir ROM - ROOT - MOD yüklerseniz garantiden çıkıyormuş. Telefonun içerisinde yüklenen ROM, ROOT gibi işlemlerin kaydını alan gizli bir hafıza varmış. Hala başka ülkenin ROM'unu ya da Custom ROM yüklemeyenler şu anda oldukça şanslı. Adam ne kadar doğru söylüyor bilemem.
TR, 4.3 bekleyenler Kasım ayının 15'inden sonra gelecekmiş hangi gün kesin değil. 4.4 güncellemesinden haberi bile yoktu, o çıktı mı? dedi.
Hani ekim başıydi ne zamandır bekliyoruz
Tarihi ne zamanVerdiği bilgiler güncelleme tarihi hariç doğru.
Sürüm 4.2.2 ise pc başına geçtiğimde modu paylasirimRoot yaptım hocam, sesi nasıl arttırabilirim şimdi ?
Verdiği bilgiler güncelleme tarihi hariç doğru.
Evet 4.2.2, peki bekliyorum, birde modu nasıl yükleyeceğimide söylerseniz sevinirimSürüm 4.2.2 ise pc başına geçtiğimde modu paylasirim
Tarih belirsiz samsung bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?