laz6116
Üye
ya bu şifre muhabbeti nedir anlamadım böyle saçma bir uygulama mı olur arkadaşının şifresini girecen yok arkadaş o Puffinide yüklemem o sitelerde girmem
)) dostum sen baska bir sey indirmis olmayasin? Bende sifre falan sormadi hic. Gayet te super yasakli sitelerr her yere de giriyor.
play store de kullanıcı yorumlarını olursan beni daha iyi anlarsın
bugün teknosada s4 ü inceleme fırsatım oldu cihaz gerçekten çok güzel çok büyükte durmuyo 16 gb olanı vardı 32si daha gelmemiş hafıza kartı alıp kullanmak gerekicek sanırımkafaya koydum ama almayı planlıyorum en kısa sürede aranıza katılmak dileğiyle
Puffin browser indirin sikintinizdan kurtulun. Sorunsuz ve kaliteli bir browserdir.
teşekürler.
Selam arkadaşlar forumda yeniyim bundan tam 6gün önce galaxys4 aldım genpa garantili smasung bayiisinden siyah model 16gb telefon gayet güzel yalnız ısınma dışında ayrıca ilk aldığım gün kullanılan ram 1.2 1.4gb felanken şimdi 800mb maksimum1.2gb oluyor sizce neden iyimi bide telefonum realracing3 ve birkaç oyunu desteklemiyor sizlerdede öylemi?
Isınma sorununa katılmıyorum kendi telefonuma dayanaraktan.Son güncelleme ile ram kullanımını düzelttiler.Oyun denemelerimde sorun olmadı.Pek oyun oynamıyorum çünkü
O tarz oyunlarda ısınma olmuyorki zaten sen bi performans gerektiren oyunlar oyna bakalım nasıl ısınıyor
ısınma konusunda sana katılıyorum bu gün hem top eleven oynadım hem okey plus hemde maillere aynı anda baktım üçüde internet isteyen uygulamalar öğle aşırı bir ısınma olmadı
O tarz oyunlarda ısınma olmuyorki zaten sen bi performans gerektiren oyunlar oyna bakalım nasıl ısınıyor
Iphonumu bul tarzi bi uygukama bundada varmi esimin telefonuda aynisi birbirimizin yerini gorebilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?