Karanlık97
Üye
Kesinlikle kulaklık önemli evet ama burada önem sırasına göre önemli olan üç nokta var.Kaliteli kulaklıklar
Sende hangi kulaklık var ?
Ses ayarı için saol kulakiçi olarak hangi kulaklığı önerirsin (bassları severim)Kesinlikle kulaklık önemli evet ama burada önem sırasına göre önemli olan üç nokta var.
1- Kulaklık çıkışı
2- Player
3- Ses çipi / Kartı
Galaxy S4 malesef 14-16 ohm kulaklık çıkışı olan bir cihaz. Elimde olan güzelim orta seviye (bir yandan da yüksek kalite) Sennheiser MX-170 109 dB bu cihazda 90dB gibi duyulmakta. Yakın bir zaman AKG K451 alıcağım ve 126 dB kulağa zarar verse bile elimdeki cihazla birlikte 115 dB civarı olacak ve harikalara dönüşecek.
Ses sahnesi ses çipi yüzünden çok dar olan S4'ü (üstteki mesaj da yazdım) seste yapaylık hissettirmeden bilgisayarla aynı çıkışı sağladım.
Yani en dandik kulaklığı bile harika yapılabilir S4 ile. Üstelik EQ kullanmaktan nefret ederim çünkü bir yandan da alt sesleri yok ettiği için.
Sennheiser MX-170, yakında AKG K451..
Ayarları yaptığınıza sevindim, kulak-içi'ler tavsiye etmem çünkü kulağa zarar vermektedir. Kulak-içi'lerin çıkmasının nedeni konser veren sanatçıların o kadar yüksek seste maruz kalmaması ve müziği oradan işitmesi içindir.Onun için yastıklı kulak-içi kulaklıkları öneririm. Buna bağlı olarakSes ayarı için saol kulakiçi olarak hangi kulaklığı önerirsin (bassları severim)
Valla benim kesin kararım bir sonraki telefonum samsung olmayacak.4.3 ancak evlatlarım alır herhalde samsungnokia dan beter çıktı
Benimde büyük ihtimalleValla benim kesin kararım bir sonraki telefonum samsung olmayacak.
Özür dilerim kendimi kaptırdım galibaBeyler daha öncede söyledim rica etsem konu artık sohbet ortamına dönmesin lütfen.Sizleride anlıyorum bende sizler gibi bekliyorum lakin sohbet ile güncelleme çağırsakta zamanından önce gelmez
Saygılarımla
Malesef şu an 4.3 romlardan dönüş yapılsa bile garanti sayacı 1 oluyor ve garanti dışıAbi bu xda daki romlardan donus varmi ??
Anladım abi legent ,arrow ve kingcobra romlarını indirdim bu sıfırlama yöntemi gelene kadar bekleyimMalesef şu an 4.3 romlardan dönüş yapılsa bile garanti sayacı 1 oluyor ve garanti dışı
Bencede şenol arrow zaten bu işi wanam ile çözer benceAnladım abi legent ,arrow ve kingcobra romlarını indirdim bu sıfırlama yöntemi gelene kadar bekleyim
Kolay gelsin abi tester olurumAynen şöle işlerimi yola koyduktan sonra hazırda romlarım var düzenlenmesi kaldı sadece 1-2 adet bizde hüner gösterelim artık
Asphalt 8 attim hileli guzel yanis4 de sorunum android obb kılasörüne oyun atamıyorum bilen yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?