eroskop100
Üye
Dediğin gibi hiç custom kurmadım. Imei yedeğini hangi program ile alabilirim ?Root var zaten her ihitmale karşı almanı tavsiye ederim yada daha önce custom bir rom kurduysan Sd kartta yedek almıştır yok direk stock rom sonrası sadece root yaptıysan en kısa sürede almanı tavsiye ederim.
csc ayarlarımı nerden görebilirim ayarlara girdigimde suan anabantım xxbmeaRoot var zaten her ihitmale karşı almanı tavsiye ederim yada daha önce custom bir rom kurduysan Sd kartta yedek almıştır yok direk stock rom sonrası sadece root yaptıysan en kısa sürede almanı tavsiye ederim.
Evet yaratabilir zaten csc için root yapacaksın onuda tavsiye etmem zira deneyen arkadaşların isyanlarını okuduktan sonra
Dediğin gibi hiç custom kurmadım. Imei yedeğini hangi program ile alabilirim ?
Teşekkür ettimRoot explorer ile
Kies ile kontrol et kardeşim şu an en son ne rom kurdun TR mi xxubmea ?csc ayarlarımı nerden görebilirim ayarlara girdigimde suan anabantım xxbmea
csc ayarlarımı nerden görebilirim ayarlara girdigimde suan anabantım xxbmea
şimdi root yapacağım ozamanRoot explorer ile
evet xxubme kurdum ama anroid system info da bootloader xxemj geciyorKies ile kontrol et kardeşim şu an en son ne rom kurdun TR mi xxubmea ?
ne yapmamı tavsiye edersiniz. tekrarda rosya romu olan. 4.3 kurimmi?Evet dediğim gibi işte modemden dolayı sorun yaşayabilirsin.Şebeke yine gidebilir şu an her durum risk brick olabilir cihazın dikkat et
nextman usta ayarlardan cihazı güncelle dediğimde cihazınız modifiye edildi yazılım güncellemeleri mevcut değildir diyorEvet dediğim gibi işte modemden dolayı sorun yaşayabilirsin.Şebeke yine gidebilir şu an her durum risk brick olabilir cihazın dikkat et
Hayır beklemeni tavsiye ederim zira bir çözüm bulunana kadarne yapmamı tavsiye edersiniz. tekrarda rosya romu olan. 4.3 kurimmi?
nextman usta ayarlardan cihazı güncelle dediğimde cihazınız modifiye edildi yazılım güncellemeleri mevcut değildir diyor
durum okadar kötü yaniHayır beklemeni tavsiye ederim zira bir çözüm bulunana kadar
hocam cihazı kiese bagladım yeni yazılım mevcut diyor Gecerli yazılım sürümü: PDA:MEA/ PHONE:MEA/ CSC:MEA (KSA) Son üretici yazılım sürümü: PDA:MG9/ PHONE:MG9/ CSC:MG9 (KSA) ne diyorsunuz güncelleştir diyimmiHayır beklemeni tavsiye ederim zira bir çözüm bulunana kadar
daha önce kiesten günceleme yapmadım odinde yaptıgımız gibi download modamı alıyoruz yoksa cihazımız acıkkenmi yapıyoruzDene ama beni sorumlu tutma üzülürüm zira sayacın sabit kalır eminim yanlız yine imei gidebilir başa dönebilirsin.Tam bir rulet şuan işin
Tüm bilgilerin görüyorsan ki görüyorsun az önce yazdın.Update işlemi mesajdan devam et yönlendirmeleri takip et.daha önce kiesten günceleme yapmadım odinde yaptıgımız gibi download modamı alıyoruz yoksa cihazımız acıkkenmi yapıyoruz
sarzım % 27 bataryayı doldurup deniyceğim.acaba bootloader i nasıl düzeltirim recovery den daha önce almıs oldugum coustum romların backup ı var diyorum acaba root ve recovery flash lasam suan ve recovery den daha önce aldıgım romları restore etsem nasıl olur faydası olurmu acabaTüm bilgilerin görüyorsan ki görüyorsun az önce yazdın.Update işlemi mesajdan devam et yönlendirmeleri takip et.
nextman hocam root explorer den CSC versionu I9500JVBMEA gözüküyor. rica etsem bu konuda ki fikrin ney aca?Tüm bilgilerin görüyorsan ki görüyorsun az önce yazdın.Update işlemi mesajdan devam et yönlendirmeleri takip et.
EVET Mg9 romun yedeği var hem coustum olarak yedeği var sanırım hemde stok olrakta yedeği var JDQ39.9500XXUBMG9 bu sanırım stock CRASH_ROMV5.5-9500UBUBMG9 var buda coustum yedeği olsa gerek hangisini tavsiye dersinizCSC mea olabilir anabant değişmez şarjı tam dolu hale getirip romda yükleseniz kurduğun rom üzerinden çalışır imei silinme riski var hangi rom yedeğini aldığın modem dosyaı Mg9 bir romsa denenebilir ama riskli
ayretten JDQ39.I9500XWUBMF8 de var bilgineEVET Mg9 romun yedeği var hem coustum olarak yedeği var sanırım hemde stok olrakta yedeği var JDQ39.9500XXUBMG9 bu sanırım stock CRASH_ROMV5.5-9500UBUBMG9 var buda coustum yedeği olsa gerek hangisini tavsiye dersiniz
ben cok iyi anlıyorum kazam mubarek olsun pimi cekecem birazdanRiskli olduğunda yorum yapma hakkımı saklı tutsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?