------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Şuan kiesteyim bişey gözükmüyor bende

Tepkiler: .caner.

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam arkadaş resim verir birazdan

.caner.

Üye
Recovey de ne yazıyor Csc nin yanında? Yada Kies de ?

fkrtbckc

Üye
arabistan çıkışlı telefon resimde yolluyorum birazdan

Arabistana dün çıkmıştı sammobile de

Bugün birezilyaya çıktı tunusa 4.2.1 vermişler

Ben sammobile nin ana sayfasındaki sürümleri kontrol ediyorum sadece s4 e güncelleme verilmiyor bütün telefonlara veriliyor 4.2.1 4.2.2 ve 4.3.0

Costumlerden demi donus yok
custom rom yuklemedim ilk başta stock rom yukjledim fakat kernel güncellemeside olduğu için dönüş yaptığımda imei görmedi çok sıkıntı oldu . riske atma bence bekle en fazla 10 gün beklersin sammobile den takip et.

Tepkiler: ŞenolTÜRK
Ben Ota dan guncelliyecem kies e çıktıktan bir gün sonra Ota ya geliyor nasılsa hem kies üzerinden guncelleyenlerin olumlu ve olumsuz yorumlarını okuyup öyle yapacam

Tepkiler: .caner., ŞenolTÜRK ve Nextman
Dogru diyon bende xda dan iki rom gordum, costum romlarin durumunu bilmedigim icin sormustum bilgi icin saol

Orjinali beklemeyecem bende

Tepkiler: ozcan19821982 ve .caner.
Dogru diyon bende xda dan iki rom gordum, costum romlarin durumunu bilmedigim icin sormustum bilgi icin saol

Orjinali beklemeyecem bende
DURUM ŞUAN İÇİN BEKLEMEYİ GÖSTERİYOR BENDE RUSYA 4.3 Ü YUKLÜ VE HİÇ BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNÜŞ YAPAMIYORUM . BAZI 4.2.2 LERİ KABUL EDİYOR FAKAT ONDADA İMEİ OKUYAMIYOR. TEK ÇAREM 4.3 TÜRKİYE ROM UNA DÖNÜŞ YAPABİLMEK, ÇIKINCA İLK İŞİM DENEMEK OLUCAK EĞER Kİ 4.3 TÜRKİYE ROM UNA GEÇİŞ YAPABİLİRSEM BURDAN BİLDİRİRİM.

Tepkiler: ŞenolTÜRK ve .caner.
Rusya 4.2 yi kabul ediyor olabilirmiki

Sciondar

Üye
Rezil etti bizi samsung

Tepkiler: suskunderbedar3 ve .caner.

bela55

Üye
arkadaşlar s4 flash sorununu çözen varmı ne yapmamız gerekiyor