Galaxy s4 kullananlar memnunmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

axi58

axi58

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s4 kullananlar memnunmusunuz?
Eşim anneler günü için hediye s4 aldı daha önce iphone4s kullanıyodum bu telefona tam adapte olamadım:( facebook whatsapp falan app de bulamadım:(
Kullanan arkadaşlar memnunmusunuz
Yoksa 5 mi alsaydım diyorum bazen
Kafam çok karıştı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihaz gayet güzel tabi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa.İmzamda gerekli konular var sorularınız olursa ordanda sorabilirsiniz.Hayırlı olsun :)

axi58

axi58

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim:)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
axi58

axi58

Üye
    Konu Sahibi
Tel den giriyorum imzanızı göremiyorum burdan sorsam sorun olmaz sanırım samsung app de whatshapp ve facebook bulamadım arattırdım yine çıkmadı ben yapamadım kesin mutlaka vardır bu programlar

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tel den giriyorum imzanızı göremiyorum burdan sorsam sorun olmaz sanırım samsung app de whatshapp ve facebook bulamadım arattırdım yine çıkmadı ben yapamadım kesin mutlaka vardır bu programlar
Belirttiğim konu linki aşağıda açıkça verdim.Ayrıca samsungapps'den değilde googleplay kullanmalasınız.Kendinize bir gmail hesabı alarak birçok özellik ve market diye tabir ettiğimiz uygulama bölümünden giriş yaparak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.:oke:
http://www.maxicep.com/samsung/galaxy-s4-kullanicilar-kulubu-gt-9500-a-793612.html

axi58

axi58

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim:)

• Beğen

bloorsht1

Üye
Ben memnunum arkadaşım daha bugun aldim bu arada hayirli olsun

t730sh

t730sh