Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy s4 kullananlar memnunmusunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
axi58
Üye
Konu Sahibi
Galaxy s4 kullananlar memnunmusunuz?
Eşim anneler günü için hediye s4 aldı daha önce iphone4s kullanıyodum bu telefona tam adapte olamadım facebook whatsapp falan app de bulamadım
Kullanan arkadaşlar memnunmusunuz
Yoksa 5 mi alsaydım diyorum bazen
Kafam çok karıştı
Nextman
Emekli Yönetici
Cihaz gayet güzel tabi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa.İmzamda gerekli konular var sorularınız olursa ordanda sorabilirsiniz.Hayırlı olsun
Tel den giriyorum imzanızı göremiyorum burdan sorsam sorun olmaz sanırım samsung app de whatshapp ve facebook bulamadım arattırdım yine çıkmadı ben yapamadım kesin mutlaka vardır bu programlar
Tel den giriyorum imzanızı göremiyorum burdan sorsam sorun olmaz sanırım samsung app de whatshapp ve facebook bulamadım arattırdım yine çıkmadı ben yapamadım kesin mutlaka vardır bu programlar
Belirttiğim konu linki aşağıda açıkça verdim.Ayrıca samsungapps'den değilde googleplay kullanmalasınız.Kendinize bir gmail hesabı alarak birçok özellik ve market diye tabir ettiğimiz uygulama bölümünden giriş yaparak ücretsiz olarak indirebilirsiniz. http://www.maxicep.com/samsung/galaxy-s4-kullanicilar-kulubu-gt-9500-a-793612.html