KD1907 Üye hikmet366' Alıntı: S4 Dü olmayanlar nereye ayrı konu mu açmamız gerek Genişletmek için tıkla ... Sen burda takıl biz ihtiyara düşmanız
hikmet366' Alıntı: S4 Dü olmayanlar nereye ayrı konu mu açmamız gerek Genişletmek için tıkla ... Sen burda takıl biz ihtiyara düşmanız
İhtiyar007 Üye KD1907' Alıntı: Düşmanına yardım mı ediyosun aynştayn? Genişletmek için tıkla ... veri olmadan nasıl mesaj atacak
KD1907' Alıntı: Düşmanına yardım mı ediyosun aynştayn? Genişletmek için tıkla ... veri olmadan nasıl mesaj atacak
İhtiyar007 Üye hikmet366' Alıntı: S4 Dü olmayanlar nereye ayrı konu mu açmamız gerek Genişletmek için tıkla ... yoo
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: veri olmadan nasıl mesaj atacak Genişletmek için tıkla ... Belki wifi var?? İhtiyar007' Alıntı: yoo Genişletmek için tıkla ... Sen kendi konuna gitsene ya
İhtiyar007' Alıntı: veri olmadan nasıl mesaj atacak Genişletmek için tıkla ... Belki wifi var?? İhtiyar007' Alıntı: yoo Genişletmek için tıkla ... Sen kendi konuna gitsene ya
İhtiyar007 Üye KD1907' Alıntı: Belki wifi var?? Genişletmek için tıkla ... wifi varsa niye veriyi açsın
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: wifi varsa niye veriyi açsın Genişletmek için tıkla ... Belki canı öyle istedi ?
İhtiyar007 Üye KD1907' Alıntı: Belki canı öyle istedi ? Genişletmek için tıkla ... Canı niye öyle istesin
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: Canı niye öyle istesin Genişletmek için tıkla ... Sanane belki öyle istedi? Bakalım ikisi açık olunca noluyo dedi?
İhtiyar007' Alıntı: Canı niye öyle istesin Genişletmek için tıkla ... Sanane belki öyle istedi? Bakalım ikisi açık olunca noluyo dedi?
İhtiyar007 Üye KD1907' Alıntı: Sanane belki öyle istedi? Bakalım ikisi açık olunca noluyo dedi? Genişletmek için tıkla ... niye öyle desin
KD1907' Alıntı: Sanane belki öyle istedi? Bakalım ikisi açık olunca noluyo dedi? Genişletmek için tıkla ... niye öyle desin
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Şaka yaptım yav Heyacan yok Belki gelmiştir bakmadım Genişletmek için tıkla ...
KD1907 Üye Nextman' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ahahahahahahahaahahah : DDDDDDD aynı görüşteyim abi
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Şaka yaptım yav Heyacan yok Belki gelmiştir bakmadım Genişletmek için tıkla ... Telefonu bana hemen ver sana minisini vercem
ANIL' Alıntı: Şaka yaptım yav Heyacan yok Belki gelmiştir bakmadım Genişletmek için tıkla ... Telefonu bana hemen ver sana minisini vercem