Galaxy S4 hakkında önemli bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 hakkında önemli bir soru
Bildiğiniz üzere galaxy s3'te rehber ve mesajlara girerken çok bekliyor telefon, bu bütün s3 kullanıcılarının problemi.
Henüz s4'ü kullanma, test etme şansım olmadı bu yüzden kullanan arkadaşlara sormak istiyorum; galaxy s 4 rehbere ve mesajlara geç giriyor mu?
Gerçekten çok merak ediyorum bunu, çünkü s3'ümden soğudum gerçekten. Almadan önce forumlarda falan görseydim bu sorunları walla iphone 5 alacaktım kesin....

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kardeş ben gittim denedim ama rehbere yada mesajlara değilse kameraya mesela girerken kasıyor du. Çıkarken de. Bence ıphone 5 alacağına s4 almanı tercih ederim. Yada başka bir telefon.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
walla bu s3 aldığıma pişman oldum.. satıp da zarar etmek istemiyorum. inşallah 4.2.2 güncellemesi ile çözülür. ..

skywalker06

skywalker06

Üye
ben s4e baktım inceledim gayet performanslı çalışıyor alet oyun oynarken çıkıp başka işlem yapıpı geri döndüğünde oyuna devam ediyorsun eskiden oyunu en başa atardı çoğu oyunda adamlar yapmış bence 2000tlyi hakeden bir telefon hatta ben bile almayı düşünüyorum

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
s3'te küçümsenmeyecek bi donanım olmasına rağmen dediğin gibi performans yok malesef. symbiandan geçerken çok umutluydum ama hayal kırıklığı

boyabatlı

boyabatlı

Üye
işinize karışmak gibi olmasin dialler var google playda onu indirip rehber sorunu nu kaldırın ben s 3 mini kullanıyorum sorun yok hafızanın tamamı dolu isteyen blackmart tan tam sürümünü indirebilir

Üst Alt