Galaxy S4 - Garip sorun

Sponsorlu Bağlantılar

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 - Garip sorun
Merhaba,

Bu sorun için telefonu servise verecektim, vazgeçtim.

Günde 1 defa(akşam saatlerinde) internet bağlantısı gidiyor. Çağrı alabiliyorum, sms'te sorun yok. Mobil veriyi kapatıyorum, sonra açıyorum. Düzeliyor. Yazılım ilkesi güncellemesi yükledikten sonra oldu.İlk aldığımda yazılım ile uğraşmıştım biraz.

Servise vermeye gerek var mı sizce?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Merhaba,

Bu sorun için telefonu servise verecektim, vazgeçtim.

Günde 1 defa(akşam saatlerinde) internet bağlantısı gidiyor. Çağrı alabiliyorum, sms'te sorun yok. Mobil veriyi kapatıyorum, sonra açıyorum. Düzeliyor. Yazılım ilkesi güncellemesi yükledikten sonra oldu.İlk aldığımda yazılım ile uğraşmıştım biraz.

Servise vermeye gerek var mı sizce?
Operatöründen kaynaklı olabilir aynı saatlerde oluyorsa eğer. Operatörünün müşteri hizmetlerini ara ordan bi sıfırlama işlemi yapıyorlar belki düzelir. Olmazsa telefonunda herhangi bir uygulamanın belli bir saatte yaptığı işlem vardır belki ondan da olabilir. Fabrikaya ayarlarına dön bide öyle dene.

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Operatöründen kaynaklı olabilir aynı saatlerde oluyorsa eğer. Operatörünün müşteri hizmetlerini ara ordan bi sıfırlama işlemi yapıyorlar belki düzelir. Olmazsa telefonunda herhangi bir uygulamanın belli bir saatte yaptığı işlem vardır belki ondan da olabilir. Fabrikaya ayarlarına dön bide öyle dene.

operatör ile görüşmüştüm, onlardan yana sıkıntı olmadığını söylediler. mail göndermiştim.

fabrika ayarları denedim işe yaramadı.

geçen hafta il dışındaydım. orada da vardı aynı sıkıntı. ama güvenlik ilkesini güncelledikten sonra oldu.

bu sorun daha önce de oldu. stock rom flaşlayıp format atmıştım.

bir keresinde ekranda "ağ hatası (null)" yazısı çıkıp kaybolmuştu. internet bağlantısı gitmişti. her seferinde böyle oluyor galiba. ama ben o yazıya bir defa denk geldim.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
operatör ile görüşmüştüm, onlardan yana sıkıntı olmadığını söylediler. mail göndermiştim.

fabrika ayarları denedim işe yaramadı.

geçen hafta il dışındaydım. orada da vardı aynı sıkıntı. ama güvenlik ilkesini güncelledikten sonra oldu.

bu sorun daha önce de oldu. stock rom flaşlayıp format atmıştım.

bir keresinde ekranda "ağ hatası (null)" yazısı çıkıp kaybolmuştu. internet bağlantısı gitmişti. her seferinde böyle oluyor galiba. ama ben o yazıya bir defa denk geldim.
Benim cihazda da bir aralar telefon mobil veriye geçince reset atmaya başlıyordu. Dışarı çıkınca wifi bağlantısı gidiyor ve sanki telefonun evden çıkası yokmuş gibi :D Çok şey denedim bende telefonu kıracaktım az daha ama daha güncel bir rom buldum onu yükledim düzeldi şu anda.

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Benim cihazda da bir aralar telefon mobil veriye geçince reset atmaya başlıyordu. Dışarı çıkınca wifi bağlantısı gidiyor ve sanki telefonun evden çıkası yokmuş gibi :D Çok şey denedim bende telefonu kıracaktım az daha ama daha güncel bir rom buldum onu yükledim düzeldi şu anda.

sanki bu bahsettigin sorun ile ilgili konu acmistin forumda? hatirliyorum o konuyu.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
sanki bu bahsettigin sorun ile ilgili konu acmistin forumda? hatirliyorum o konuyu.
Evet açmıştım çünkü ne yaptıysam çözemedim. Telefona orjinal stock romunu bile kurmuştum sorun yine devam ediyordu bende donanımsal bir sorun diye düşünmeye başlamıştım ki Allah tan düzeldi nasıl olduysa.

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Evet açmıştım çünkü ne yaptıysam çözemedim. Telefona orjinal stock romunu bile kurmuştum sorun yine devam ediyordu bende donanımsal bir sorun diye düşünmeye başlamıştım ki Allah tan düzeldi nasıl olduysa.
:D gecmis olsun

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan

strk92

Üye
Cihazın modem dosyasını tekrar flashlamayı deneyin bi ihtimal sorun çözülebilir

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Cihazın modem dosyasını tekrar flashlamayı deneyin bi ihtimal sorun çözülebilir
Elimde cihazın modem dosyası var. Deneyebilirim. Tavsiye için teşekkürler. 4.4.2 modem dosyası var.

strk92

Üye
Umarım sorun çözülür. Eğer olmazsa xda s4 forumuna girip başka modem dosyası bulup flashlamayı deneyebilirsin

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Umarım sorun çözülür. Eğer olmazsa xda s4 forumuna girip başka modem dosyası bulup flashlamayı deneyebilirsin
Değerli yardımlarınız için teşekkürler. Bugun henüz ağ sorunu yaşamadım. Dün akşam modem dosyasını flashladım. Birkaç gün daha test edecegim.
Peki zaman zaman whatsapp mesajlarının geç gelmesi ile ilgili öneriniz var mıdır? Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim.

strk92

Üye
Wi fi mi yoksa mobil veri mi kullanıyosunuz ?

strk92

Üye
ilginç bir durum sizinkisi acaba operatör kaynaklı olabilir mi ?
hiç turkcell den bir yetkiliyle görüştünüz mü

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Mail gönderdim. Kontrol ettiler. Bir sorun olmadığını söylediler.Yazılımsal olabilir. Modem dosyasını flashladım ama tam anlamıyla test etme imkanım olmadı.

strk92

Üye
o zaman flashladığınız modem dosyasını test etmek en iyi seçenek eğer sorununuz devem ederse başka bir tane flashlamayı denersiniz

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt