galaxy s4 ciddi oyun sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bloorsht1

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s4 ciddi oyun sorunu
Arkadaşlar galaxy s4 üme fifa 12 yi yüklüyorum ve hatasi alıyorum. Once obbyi yuklemeden denedim boyle oldu obb klasörüne obbsini attm gene böyle oldu.2.hatali oyun ise modern combat.oyunu aciyorum obb yuklemedigim halde bu hatayi veriyor. obbyi yukleyince gene bu hatayi veriyor ne yapmam lazim ben bu oyunlqri oynamak icin bu telefonu aldm ama oynayamiyorum.

selo.ekto

Üye
Oyunlar orijinal mi

bloorsht1

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlar apk.ama önceki telefonum çalıştırıyordu bunlari

skywalker06

skywalker06

Üye
Root olmazsa çalıştırmayabilir çünkü modern combatın oyun dosyasını hafıza kartından oyun dosyasını çalıştırması için root gerekiyor benim ace 2 rootlu telefon hafızasıyla hafıza kartının yerini değiştirdim oyunları sorunsuz oynuyorum

custave

custave

Üye
Arkadaşlar galaxy s4 üme fifa 12 yi yüklüyorum ve hatasi alıyorum. Once obbyi yuklemeden denedim boyle oldu obb klasörüne obbsini attm gene böyle oldu.2.hatali oyun ise modern combat.oyunu aciyorum obb yuklemedigim halde bu hatayi veriyor. obbyi yukleyince gene bu hatayi veriyor ne yapmam lazim ben bu oyunlqri oynamak icin bu telefonu aldm ama oynayamiyorum.

mdrn4 data dosyası varmı varsa telefonun hafızasına söyla bi klasör ölustur datayı icine at-- gameloft icine games icine GloftM4HM son klasörün icine oyun datasını at

furkann20

furkann20

Üye
root ile alakası yok başka bi kaynaktan sd dosyalarını indir öyle dene.