avcitalip Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Cok pahali almayacagim one x'te tek sorunum sarj onla da idare edicem Genişletmek için tıkla ... Next & Nextstar olması lazım bir firma taşınabilir 8000 mAh batarya üretecekti ne durumda şu anda bilemiyorum...
IchigoKurosaki' Alıntı: Cok pahali almayacagim one x'te tek sorunum sarj onla da idare edicem Genişletmek için tıkla ... Next & Nextstar olması lazım bir firma taşınabilir 8000 mAh batarya üretecekti ne durumda şu anda bilemiyorum...
S.E.C.R.E.T Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Cok pahali almayacagim one x'te tek sorunum sarj onla da idare edicem Genişletmek için tıkla ... Elindeki seni en az 1 sene daha götürür acele etmeni önermem.
IchigoKurosaki' Alıntı: Cok pahali almayacagim one x'te tek sorunum sarj onla da idare edicem Genişletmek için tıkla ... Elindeki seni en az 1 sene daha götürür acele etmeni önermem.
emreli01 Üye TALIPAVCI' Alıntı: Next & Nextstar olması lazım bir firma taşınabilir 8000 mAh batarya üretecekti ne durumda şu anda bilemiyorum... Genişletmek için tıkla ... ee one x serisi için de olabilecekmi ?
TALIPAVCI' Alıntı: Next & Nextstar olması lazım bir firma taşınabilir 8000 mAh batarya üretecekti ne durumda şu anda bilemiyorum... Genişletmek için tıkla ... ee one x serisi için de olabilecekmi ?
myumak1980 Üye arkadasin bahsettigi siteyi inceledim, hatta sizde google translate yaparak bakabilirsiniz. site ukrayna sitesi ve ön siparis aliyor. yani henuz satis diye bir durum yok. - - - Eklendi - - - hatta buyrun cevirisi 6999 UAH = 858.7773 USD
arkadasin bahsettigi siteyi inceledim, hatta sizde google translate yaparak bakabilirsiniz. site ukrayna sitesi ve ön siparis aliyor. yani henuz satis diye bir durum yok. - - - Eklendi - - - hatta buyrun cevirisi 6999 UAH = 858.7773 USD