korays3
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba, birkaç güne galaxy s3 telefonum olacak. Pentile ekranın hassaslığı ortada. E malum telefon da pahalı. Arkadaşlar bir tane kılıf bir de ekran koruyucu düşünüyorum. Şöyle hesaplı önerileriniz var mı acaba? (Not:Görüntü kalitesinden ödün vermeyelim)
Zor ama imkansız değil.Yani çiziliyor.Ben bir yazida ekranin cizilmez veya zor cizilir oldugunu okumustum. Gercek degil mi?
mat alma görüntüyü çok bozuyor 480x800 telefonum aynı 240x400 ekranlar gibi oldu ekran parlaklığıda düştü ben normal öneriyorum
mat olanlar cok dandık duruyor ekranın parlaklıgı bıle kotu ben seffaf olandan aradım bulamadım ama söyle bısey var mat olanlar daha kalın cızılmeye karsı daha dayanıklı ama ekran parlaklıgı dusuyor
ney matmı?
Oyunlarda da iyi oluyorlar özellikle de savaş oyunlarında
ney matmı?
+1.
Evet yüzeyi daha kaygan olduğu için ellerini daha kolay gezdirebiliyorsun ekranda.
1)Ekran koruyucu film ne önerirsiniz? (Görüntü kalitem bozulmasın)
2)Kılıf olarak flip cover,deri,çekmeli dışında ne alabilirim? (sanırım silikon ve rubber kalıyor. Dayanıklı olsun ve iyi korusun)
Şimdi mat konusunda kafam karıştı, mat görüntüyü bozarsa kesinlikle almam. Madem camı da baya iyiymiş cihazın. Parlak bir ekran koruyucu alırım, yeter ki baloncuk olmasın.
Kılıf konusunda da sanırım silikon kılıfa karar verdim; ancak sağlığa olan etkisinde şüphem var. Bir de onun delikli ve deliksiz modelleri varmış galiba. Hangisini önerirsiniz?
Kılıf konusunda da sanırım silikon kılıfa karar verdim; ancak sağlığa olan etkisinde şüphem var. Bir de onun delikli ve deliksiz modelleri varmış galiba. Hangisini önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?