ByYlmzZz
Üye
-
Konu Sahibi
-
durdugun kabahat.
S3dense daha kaliteli bir telefon olduğunu düşünüyorum. Fiyatı normal gibi, S3 1300lere düşmedi mi? Iphone5 çabuk çizilir(arka kısım) , dikkat et =)
Dayımda ayfon 5 almıştı, içinden pişman olmuştu ama bize belli etmiyordubendeki lumia 920 ile takas edelim diyordu almadım bir ara gelip bize benim telefonumda kırmızı göz giderme var diye hava atıyordu ı phone 5 kötülemiyorum ha.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Doğru yapıyorsun kardeşim En stabil çalışan cihaz iphone dur yani türkçe afyons3 ile iphone 5 kıyaslanamaz bile aradaki farkı aldıında çok net görüceksin iphone daki tek sıkıntı itunes yani içine belge alıp atmak biraz zor oluyor geri kalan kısım ise süper
iphone 5 in kasa boyası pek dayanıklı değil kılıflı kullan
iphone 5 in kasa boyası pek dayanıklı değil kılıflı kullan
Aynen. Arkaya kılıf şart. HTC Oneda alüminyum onun da başına gelicek bu olaylar.
Usta, bak ben de 3gs var şuan, tamam 3gs ile 5 arasında dağlar kadar fark var tabi ki, çevrem de çok afyon** 5 var. Güzel cihaz bence, tasarımı vs de severim. S3den iyidir derim. Ama şunu söyleyim: bu elimde 3gs ile iosu epey çözdüğümü düşünüyorum, istediğin kadar jb yap cydiasıydı tweakıydı. Android kadar özgür değilsin. Ben Xperia Honamiyi bekliyorum o sırada idarelik yani. IOS beni boğuyor açıkcası. Ama S3üm olsa İphone 5 le değişir miyim? Değişirim. s4ü ya da htc oneı ya da xperia z'yi değişir miyim? Değişmem
çok açıklayıcı oldu usta ewyAllahfakat yıllardır android kullanıyorum artık biraz ios kullanmam gerek diye düşünüyorum şöyle fazla uğraşamayacağım bir sistemle biraz gideyim bir süre sonra satar bende gelecek androidli akıllı cihazlar alırım Andoid candır
Eşek dediğin telefon Iphone 5'ten kaç ay önce çıkmasına rağmen çoğu testte Iphone 5'i geçmeyi başarıyor
Testleri göster..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?