Uruloki
Üye
benim onex im olsa , s3 e o ekrani bolme gelse icime bi öküz oturur bidahada kalkmaz
Ne alaka ki sonuçta 4.7inç de cokda başarılı olmaz bence yani 5.5inç de bile bence iyk değil bi 7inçlik tablette ise cok harika olur
Gönderilerim HTC One X ile Forum Runner
kendini alistir yavas yavas bu aciya
Ne alaka ki sonuçta 4.7inç de cokda başarılı olmaz bence yani 5.5inç de bile bence iyk değil bi 7inçlik tablette ise cok harika olur
Tabletlerde başarılı olur ama diğer türlü bence en az 5.5 inç olması lazım ekranın..kendini alistir yavas yavas bu aciya
Tabletlerde başarılı olur ama diğer türlü bence en az 5.5 inç olması lazım ekranın..
kendini alistir yavas yavas bu aciya
Buyrun beyler multiwindow lu s3 resmide benden olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not: resimin israilden bir siteden alındığı söyleniyor ....
Guncelleme banada geldi bugun ayni dedigin gibi cikti ve ayrica multi window ozelligi hakkinda dediklerinede katiliyorum ama s3 un ekraninda bence oldukca kullanisli olabilir bence biraz daha gelistirilebilir bu ozelliklik daha fazla uygulama olarakArkadaslar banada 12mblik güncelleme geld8 4.1.2 sandim degilmis stabilite artirmasiymis. Ayrica bazilari kendini fazla kaptirmis multiwindow özelliğini ben not2 de sadece spen ve snot ike kullanıyorum onun haricinde zaten 5.5" te bile zevkli bir is değil. S3kullanicilari anca iste bende buda var desin diye veriliyor.
- - - Eklendi - - -
Katılıyorum
Önce biz lütfenGuncelleme banada geldi bugun ayni dedigin gibi cikti ve ayrica multi window ozelligi hakkinda dediklerinede katiliyorum ama s3 un ekraninda bence oldukca kullanisli olabilir bence biraz daha gelistirilebilir bu ozelliklik daha fazla uygulama olarak
Arkadaslar banada 12mblik güncelleme geld8 4.1.2 sandim degilmis stabilite artirmasiymis. Ayrica bazilari kendini fazla kaptirmis multiwindow özelliğini ben not2 de sadece spen ve snot ike kullanıyorum onun haricinde zaten 5.5" te bile zevkli bir is değil. S3kullanicilari anca iste bende buda var desin diye veriliyor.
- - - Eklendi - - -
Katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?