Galaxy S3 ...

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
hepinize yorumlar için teşekkürler arkadaşlar konu da belirtmiştim ama dinleyen olmamış belli ki başka telefon almayı düşünmüyorum :) nexusa sıcak bakmıyorum
s3 iyidir ama 1GB rami bence başa bela o yüzden tavsiye etmem biliyorsun benim eski telefon :evet: ama onun haricinde o cihazda yapamayacağın hiçbirşey yok ama android 4.2.2 de ram kullanımı düşürülecek falan deniliyordu bilmiyorum o gelince ne olur ama şu anda ram sıkışabiliyor :evet: Note 2'ye yönel bence ve ya S4'e ben senin yerinde olsam s4'e yönelirdim :oke:

- - - Eklendi - - -

arayüzde bile tıkandığını hatırlıyorum ramin ama oyunlara hiçbir etkisi olmuyor :evet:

zaten sen baya sorun etmiştin ordan aklımda kalmış :)

Açar merak etme. Yakın zamanda Asphalt 8, MC5 gelicek işte. Güncelleme desteği zaten var sıkıntı olmaz.

bu yorum içimi rahatlattı :)

- - - Eklendi - - -

bugün aklınıza gelebilecek her mağazaya baktım son olarak bir arkadaşın babası telefoncu haber bekliyorum.olmazsa 1249 tl ye teknosadan 12 taksite alacağım.flip cover + jelatin hediyeli.

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Akıncı

Akıncı

Üye
teknosa her zaman pahalıdır

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
piyasayla aynı ve ek hediyeler de veriyor o yüzden seçtim.

Akıncı

Akıncı

Üye
bimeks media markt daha ucuz gibi ama gediye veriyorlar mı bilmem

avcitalip

avcitalip

Üye
hepinize yorumlar için teşekkürler arkadaşlar konu da belirtmiştim ama dinleyen olmamış belli ki başka telefon almayı düşünmüyorum :) nexusa sıcak bakmıyorum

zaten sen baya sorun etmiştin ordan aklımda kalmış :)

bu yorum içimi rahatlattı :)

- - - Eklendi - - -

bugün aklınıza gelebilecek her mağazaya baktım son olarak bir arkadaşın babası telefoncu haber bekliyorum.olmazsa 1249 tl ye teknosadan 12 taksite alacağım.flip cover + jelatin hediyeli.

bence note 2 al hem ram problem değil hemde daha performanslı

fiyatı aynı verdiğim linkten gir,flip cover bence takma çok sorunlu bir aparat ve telefonu fazla korumuyor...

bir daha diyorum note 2 al :

aslında nexus 4 çok iyi ama sen nedense sıcak bakmıyorsun güncellemeleri falan zamanında alıyorsun ve 3-4 yıl boyunca+donanım olarak 2012 samsunglardan daha iyi performans olarak ta...

- - - Eklendi - - -

teknosa her zaman pahalıdır

aynen ya bir firmada herşey mi pahalı olur :zzz:

- - - Eklendi - - -

hediye dedikleri aslında birer çöp...

- - - Eklendi - - -

illa s3 olsun diyorsan al sana en uygun s3 : daha uygununu biraz zor bulursun bu arada sakın beyaz hariç diğer renklerden alma iğrenç oluyorlar :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
benim de aklımdan geçti daha önce bi yakın arkadaşım 1300e note2 aldı.mantıken düşününce daha iyi.ama türkiye garantili alsam iyi olur :hmmm

- - - Eklendi - - -

Hepsi aynı .1249

- - - Eklendi - - -

bence note 2 al hem ram problem değil hemde daha performanslı

fiyatı aynı verdiğim linkten gir,flip cover bence takma çok sorunlu bir aparat ve telefonu fazla korumuyor...

bir daha diyorum note 2 al :

aslında nexus 4 çok iyi ama sen nedense sıcak bakmıyorsun güncellemeleri falan zamanında alıyorsun ve 3-4 yıl boyunca+donanım olarak 2012 samsunglardan daha iyi performans olarak ta...

- - - Eklendi - - -

aynen ya bir firmada herşey mi pahalı olur :zzz:

- - - Eklendi - - -

hediye dedikleri aslında birer çöp...

- - - Eklendi - - -

illa s3 olsun diyorsan al sana en uygun s3 : daha uygununu biraz zor bulursun bu arada sakın beyaz hariç diğer renklerden alma iğrenç oluyorlar :oke:

100tl fark ile teknosadan almak daha mantıklı.garantili olur hem :hmmm

- - - Eklendi - - -

ayrıca note2 çok büyük s3 tam elime oturuyor tek elle:) yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar

cyber

cyber

Üye
1150 ye nerde satılıyo bende yarın alcam

avcitalip

avcitalip

Üye
benim de aklımdan geçti daha önce bi yakın arkadaşım 1300e note2 aldı.mantıken düşününce daha iyi.ama türkiye garantili alsam iyi olur :hmmm

- - - Eklendi - - -

Hepsi aynı .1249

- - - Eklendi - - -

100tl fark ile teknosadan almak daha mantıklı.garantili olur hem :hmmm

- - - Eklendi - - -

ayrıca note2 çok büyük s3 tam elime oturuyor tek elle:) yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar

tamam kardeşim hayırlı olsun şimdiden o zaman ram yetmiyor dediğinde göreceğim seni :ehebu lafımı unutma :)

cyber

cyber

Üye
Teknosa 100 tl hediye çeki yazıyo ordan alırım büyük ihtimal

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
bana yazarlar mı peki :hmmm sormadım. Genel bir kampanya mi bu çek yazma?

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
az daha s3 mini alıyordum nedenini sormayın :D :utan s3 için bir kaç gün bekliyorum türkiye garantil alacağım . Sizin de bildiğiniz bir mağazada 1249tl den aşağı fiyat olursa söylerseniz sevinirim.teknosa tarzı yerler olmak şartıyla.

foreverthe

foreverthe

Üye
az daha s3 mini alıyordum nedenini sormayın :D :utan s3 için bir kaç gün bekliyorum türkiye garantil alacağım . Sizin de bildiğiniz bir mağazada 1249tl den aşağı fiyat olursa söylerseniz sevinirim.teknosa tarzı yerler olmak şartıyla.

1248,99TL'ye buldum hepsiburadada :ehe

- - - Eklendi - - -

Gold'ta 1199TL http://www.gold.com.tr/samsung-galaxy-s3-i9300-16gb-mavi-cep-telefonu_u

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
dün golda gittim 1400dediler. Alt fiyata bulamazsak alacağız mecburen :)

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: bu arada :)

- - - Eklendi - - -

Hacı 1400 e s3 alacagina note 2 al

1250ye alacağım muhtemelen .1300e note 2 alan tanıdığım var fakat note2 çok büyü ve türkiye samsung garantisi yok :)

Türe

Türe

Üye
:tşk: bu arada :)

- - - Eklendi - - -

1250ye alacağım muhtemelen .1300e note 2 alan tanıdığım var fakat note2 çok büyü ve türkiye samsung garantisi yok :)

Nasıl ? S3 ' ü ithal almayacak mısın zaten ?

ANIL

ANIL

Admin
Sorun çıkmaması için Teknosa, bimeks gibi yerlerden almak istiyor. En uygun fiyat 1249 gözüküyor bu durumda.

Üst Alt