İstek Galaxy s3 whatsapp sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

BatuA7

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 whatsapp sorunu acil yardım
Öncelikle merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar ben önceden GM discovery 16 gb kullaniyordum whatsappta gönderilen, alınan her sesi sorunsuz dinleyebiliyordum dün s3 e geçtim fakat whatsapptan ses dinlerken ekran karariyor ve ses az çıkıyor yani birisi bana ses yolladiginda ve ben sesi açtığımda konusma ekrani birden karariyor ve ses bitince DUZELMIYOR. Bu sorunun bir çözümü varmi acaba saatlerdir uğraşıyorum bulamadım birde arkadaşlar ses dinlerken on kameranın yanında kırmızı bir ışık beliriyor bildirim ışığı degil.

Buda ss;

Edit: kulaklik takınca ekran kararmasi vb sorun olmuyor.

Son düzenleme:

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Öncelikle merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar ben önceden GM discovery 16 gb kullaniyordum whatsappta gönderilen, alınan her sesi sorunsuz dinleyebiliyordum dün s3 e geçtim fakat whatsapptan ses dinlerken ekran karariyor ve ses az çıkıyor yani birisi bana ses yolladiginda ve ben sesi açtığımda konusma ekrani birden karariyor ve ses bitince DUZELMIYOR. Bu sorunun bir çözümü varmi acaba saatlerdir uğraşıyorum bulamadım birde arkadaşlar ses dinlerken on kameranın yanında kırmızı bir ışık beliriyor bildirim ışığı degil.

Buda ss;

Yakınlık sensoru ile ilgili bir sorun olmasın?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BatuA7

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum :( çözüm önerin varmı sorun hâla devam ediyor :vur:vurSorun devam ediyor bir çözüm bilen yokmu :off::off::off::off::off::off::off::off:

dreamoutloud

Üye
Aynı sorunu s4 cihazımda yaşadım. Birçok yerde birćok şey yazıyor ancak hiçbiri işe yaramadı. En son kendim deneyerek buldum. Whatsapp plus indir öncelikle. Daha sonra whatsappın kendi değilde whatsapp plusun sunmuş olduğu ayarlara gir. Görünüm başlığından, konuşma ekranı sekmesine gir. 1.2 sohbete gir. 1.2.24 Sesli Durdurma diye bir alan var o işaretlenmemiş. Ona bas ve işaretle. Sorun ortadan kalkacaktır

enterneoll

enterneoll

Üye
Sorun yakınlık sensörü bendede var tepesine vurunca düzeliyor :D garantin varsa bedava yoksa 25 tl tutuyor

bbakkus

bbakkus

Üye

Buda ss;

arkadaşların dediği gibi yakınlık sensöründe problem olabilir

ss deki isim güzelmiş :halay2:

Üst Alt