OttomaN TigeR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sağolasın Fatih'im, imza malüm mecburi olarak küçüldü...Paylaşım için teşekkürler canım abimBu arada imza da güzel durmuş
bence s3 daha iyi bence hünkarımSağolasın hünkarım iPhone daima en iyi telefon olacak.
Rica ederim Hünkarım... En iyi telefon konusunda kararsızımSağolasın hünkarım iPhone daima en iyi telefon olacak.
Eyvallah kardeşim...Hakkını vermişsin Gökçen abi
Saygı duyarım.Hakkını vermişsin Gökçen abi
- - - Eklendi - - -
bence s3 daha iyi bence hünkarım
Yani şimdilik daima demek istedim.Rica ederim Hünkarım... En iyi telefon konusunda kararsızım
Abi sen şimdi hangini alacaksın onu de hele
Siz öyle demişseniz bize ... düşerYani şimdilik daima demek istedim.
Almanya satış fiyatı Lumia için 540 Euro gibi bir rakamdı sanırım ama en ucuz fiyat Fransa'da olacak sanırım... Kararsız kalmak kötü bir şey...Lumia900 daha ucuz olması lazım orda abi.
Almanya satış fiyatı Lumia için 540 Euro gibi bir rakamdı sanırım ama en ucu Fransa olacak sanırım... Kararsız kalmak kötü bir şey...
Doğru söylüyorsun vesselam...ah ah sorma abikarar Senin ama fransadan gelme ihtimali düşük almanyayla fransa fiyatı arasında 150 tl fark oynuyor.. 4s alsan daha pahalı he ama şu var abi bu cihazlardan hangini alırsan al ötekinde aklın kalır.
Doğru söylüyorsun vesselam...En iyisi hiç almasak mı?
Bugünün döviz kuru (Euro:2.2660) ile Lumia 1.223,5TL gibi bir rakama geliyor + işletme giderlerini de eklersen 1.350TL gibi bir rakam... Of offf... Türkiye satış fiyatı bile 1600 TL'nin üzerinde olacak...Abi fiyat çok iyi ya
Biraz daha sabret bakalım 1 hafta sonra Fransa işimiz kesin netleşir inşallah...valla mantıklı abi ben de almasam mı diyorum ama n9 a gidiyo kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?