Galaxy S3 vs HTC One X ?????

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
1 gün gider ya s2 1 gün gidiyor normal kullanırsan

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
    Konu Sahibi
Htc cihazi biraz aceleye getirdi,ilk ciktiginda stabilite sorunu vardi,suan ise gayet iyi.Ben de one x kullaniyorum,s3 dun geldi arkadasima,cok olmasada inceleme firsatim oldu.Cihazin arka kapagi saglammidir bilemem ama gercekden cok ucuz duruyo.Gayet hizli cihaz,performans olarak one x i gececegini sanmiyorum,touchwiz sense nin yanina yaklasamaz bunuda gordum.Ayrica ekran pental dizilime sahip,ekrani yaklastirinca kalite farki ortaya cikiyo,lcd 2(one x) cok daha iyi.Sarj i kesinlikle one x den cok gidiyo,yada o cihazda pek uygulama yoktu ondan,ama gercekden sarj i iyi.Gelen cihaz 16 gb tabi bu bi sikinti one x ile kiyaslarsak,cunku ek kart almak(yuksek veri akisina sahip hafiza karti)biraz para gerektirir,ayrica hafiza karti,sarj kullaniminida artirir,boyle bi dezavantaj mevcut.Kamera yi ekranlardan baktigimiz icin one x biraz daha iyi gibi,samsung burdada ucuza kacmis.
Sonuc olarak one x:
Kamera konusunda
Malzeme kalitesi konusunda
Muzik kalitesi konusunda(kulaklikla)
Ekran konusunda
Arayuz konusunda daha iyi
Sonuc olarak s3:
Sarj konusundan
Batarya degistire bilme konusunda
Artirila bilir hafiza konusunda daha iyi.

benim için oyun performansı ve arayüz ilk sırada geliyor testlerde oyun performansında s3 daha iyi gibi
lcd 2 , amoled den daha mı iyi ??

- - - Eklendi - - -

ikisi de. Akşama kadar kullan yeter. Sadece Android sistemi bile hiç kullanmasan şarjı ertesi güne bitirir.
ooo bu kötü oldu en az 1 gün gitmesi lazım :S

klongs

klongs

Üye
amoled daha iyi lcd 2 ye de amoledi de samsung üretiyor lcd 2 daha iyi olsa samsung lcd2 kullanırdı

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
    Konu Sahibi
amoled daha iyi lcd 2 ye de amoledi de samsung üretiyor lcd 2 daha iyi olsa samsung lcd2 kullanırdı
bana da öyle geliyo bunun bir kıyaslama çizelgesi veya test sonuçları var mıdır?

klongs

klongs

Üye
dizilminin fotoğrafı vardı galiba bir bakayim

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Dünyanın en iyi cep telefonu ekranına sahip diye bas bas bağırıyor millet hala tutmuş amoled diyorsunuz elinize alın da bi bakın ONe X in Lcd 2 sine sonra yorum yapalım arkadaşlar ;) Bunu neye mi dayanarak söylüyorum amoledle lcd 2 ekranları görmüş biri olarak karşılaştırma videolarına tanıtım videolarına bakabilirsiniz ;)

klongs

klongs

Üye

- - - Eklendi - - -

amoled slcd 2 ye göre daha az güç tüketir ve ölü pixel olmaz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Dünyanın en iyi cep telefonu ekranına sahip diye bas bas bağırıyor millet hala tutmuş amoled diyorsunuz elinize alın da bi bakın ONe X in Lcd 2 sine sonra yorum yapalım arkadaşlar ;) Bunu neye mi dayanarak söylüyorum amoledle lcd 2 ekranları görmüş biri olarak karşılaştırma videolarına tanıtım videolarına bakabilirsiniz ;)

arkadaş oyun istiyor ekran değil one x in sorunları bi türlü bitmiyor nasıl bi işse htc de amiral gemisi olan cihaza güncelleme yayınlamıyor

klongs

klongs

Üye

Galaxy S III's HD Super AMOLED display (left) and the HTC One X S-LCD2 display (right).

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

arkadaş oyun istiyor ekran değil one x in sorunları bi türlü bitmiyor nasıl bi işse htc de amiral gemisi olan cihaza güncelleme yayınlamıyor
Oyun istiyorsa Tegra 3 almak zorunda diyebilirim S3 alırsa anca tegra 3 oyunlarını telde çalıştırmaya uğraşır durur ;) Nvidia diyorum başkada bi şey demiyorum ;)

Dediğin doğru aceleyle piyasaya sürüldü ama güncellemeyle hallediliyor bu sorunlar yayınlamadığını nerden çıkardın :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim s3 daha iyi

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
    Konu Sahibi

aynen performans konusu benim için daha önemli. one x için güncellemeyle bir çok sorun halledildi deniyordu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Oyun istiyorsa Tegra 3 almak zorunda diyebilirim S3 alırsa anca tegra 3 oyunlarını telde çalıştırmaya uğraşır durur ;) Nvidia diyorum başkada bi şey demiyorum ;)

Dediğin doğru aceleyle piyasaya sürüldü ama güncellemeyle hallediliyor bu sorunlar yayınlamadığını nerden çıkardın :D

s3 ün gpusu da daha iyi.. Yayınlandığı haberini okumadım ben

- - - Eklendi - - -

aynen performans konusu benim için daha önemli. one x için güncellemeyle bir çok sorun halledildi deniyordu

güncelleme haberini görmedi

klongs

klongs

Üye
mali 400 daha iyi one s bile(one x in kardeşi) one xi geçiyor

- - - Eklendi - - -

gsm arenanın batarya testi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
performans testleride öyle gösteriyor ama tegra 3 nasıl olur da Exynos dan kötü olur ???

- - - Eklendi - - -

S3 de mali 400 var diye biliyorum ULP GeForce 2 den daha mı iyi ???

overclock edilmiş mali400 var kardeşim kim ne dese sen tatmin olmıyıcan en iyisi ikisini de bir mağazada incele

- - - Eklendi - - -

dipnot htc sense arayüzü touchwizden çok çok daha iyi

klongs

klongs

Üye
bencede sen mağazaya gelince incele

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sense arayüzü nerde touchwiz nerde sorman hata bunu :D Bence kişisel tercih meselesi ben firmaya da bakarım biri Samsung her dalda gezinen elektronik firma bir diğeri sadece telefonlara tabletlere herşeyiyle yoğunlaşmış bir firma. Biri 6 ay önceki çıkarttığı telefona güncelleme vermez yetersiz performans diye diğeri 1-2 yıl önce ki telefona bile güncelleme çıkartmak için çabalamaya bakar. Biri malzeme kalitesini önemser ama hafifliği göz arda etmez diğeri de hafif olsun da plastik mi başka bi şey mi olr onun peşinde :) Bunlar gerçekler arkadaşlar kimse yanlış anlamasın bende 1 ay öncesine kadar S2 alıyordum vazgeçtim one x den sonra saygılar :oke:

Üst Alt