Htc cihazi biraz aceleye getirdi,ilk ciktiginda stabilite sorunu vardi,suan ise gayet iyi.Ben de one x kullaniyorum,s3 dun geldi arkadasima,cok olmasada inceleme firsatim oldu.Cihazin arka kapagi saglammidir bilemem ama gercekden cok ucuz duruyo.Gayet hizli cihaz,performans olarak one x i gececegini sanmiyorum,touchwiz sense nin yanina yaklasamaz bunuda gordum.Ayrica ekran pental dizilime sahip,ekrani yaklastirinca kalite farki ortaya cikiyo,lcd 2(one x) cok daha iyi.Sarj i kesinlikle one x den cok gidiyo,yada o cihazda pek uygulama yoktu ondan,ama gercekden sarj i iyi.Gelen cihaz 16 gb tabi bu bi sikinti one x ile kiyaslarsak,cunku ek kart almak(yuksek veri akisina sahip hafiza karti)biraz para gerektirir,ayrica hafiza karti,sarj kullaniminida artirir,boyle bi dezavantaj mevcut.Kamera yi ekranlardan baktigimiz icin one x biraz daha iyi gibi,samsung burdada ucuza kacmis.
Sonuc olarak one x:
Kamera konusunda
Malzeme kalitesi konusunda
Muzik kalitesi konusunda(kulaklikla)
Ekran konusunda
Arayuz konusunda daha iyi
Sonuc olarak s3:
Sarj konusundan
Batarya degistire bilme konusunda
Artirila bilir hafiza konusunda daha iyi.
ooo bu kötü oldu en az 1 gün gitmesi lazım :S
ikisi de. Akşama kadar kullan yeter. Sadece Android sistemi bile hiç kullanmasan şarjı ertesi güne bitirir.
bana da öyle geliyo bunun bir kıyaslama çizelgesi veya test sonuçları var mıdır?amoled daha iyi lcd 2 ye de amoledi de samsung üretiyor lcd 2 daha iyi olsa samsung lcd2 kullanırdı
bulabilirsen süper olurdizilminin fotoğrafı vardı galiba bir bakayim

Dünyanın en iyi cep telefonu ekranına sahip diye bas bas bağırıyor millet hala tutmuş amoled diyorsunuz elinize alın da bi bakın ONe X in Lcd 2 sine sonra yorum yapalım arkadaşlarBunu neye mi dayanarak söylüyorum amoledle lcd 2 ekranları görmüş biri olarak karşılaştırma videolarına tanıtım videolarına bakabilirsiniz
![]()
- - - Eklendi - - -
amoled slcd 2 ye göre daha az güç tüketir ve ölü pixel olmaz
Galaxy S III's HD Super AMOLED display (left) and the HTC One X S-LCD2 display (right).
Oyun istiyorsa Tegra 3 almak zorunda diyebilirim S3 alırsa anca tegra 3 oyunlarını telde çalıştırmaya uğraşır durur
arkadaş oyun istiyor ekran değil one x in sorunları bi türlü bitmiyor nasıl bi işse htc de amiral gemisi olan cihaza güncelleme yayınlamıyor

arkadaş oyun istiyor ekran değil one x in sorunları bi türlü bitmiyor nasıl bi işse htc de amiral gemisi olan cihaza güncelleme yayınlamıyor
Oyun istiyorsa Tegra 3 almak zorunda diyebilirim S3 alırsa anca tegra 3 oyunlarını telde çalıştırmaya uğraşır dururNvidia diyorum başkada bi şey demiyorum
Dediğin doğru aceleyle piyasaya sürüldü ama güncellemeyle hallediliyor bu sorunlar yayınlamadığını nerden çıkardın![]()
aynen performans konusu benim için daha önemli. one x için güncellemeyle bir çok sorun halledildi deniyordu
kardeşim s3 daha iyi
s3 ün gpusu da daha iyi.. Yayınlandığı haberini okumadım ben
performans testleride öyle gösteriyor ama tegra 3 nasıl olur da Exynos dan kötü olur ???
- - - Eklendi - - -
S3 de mali 400 var diye biliyorum ULP GeForce 2 den daha mı iyi ???
Bence kişisel tercih meselesi ben firmaya da bakarım biri Samsung her dalda gezinen elektronik firma bir diğeri sadece telefonlara tabletlere herşeyiyle yoğunlaşmış bir firma. Biri 6 ay önceki çıkarttığı telefona güncelleme vermez yetersiz performans diye diğeri 1-2 yıl önce ki telefona bile güncelleme çıkartmak için çabalamaya bakar. Biri malzeme kalitesini önemser ama hafifliği göz arda etmez diğeri de hafif olsun da plastik mi başka bi şey mi olr onun peşinde
Bunlar gerçekler arkadaşlar kimse yanlış anlamasın bende 1 ay öncesine kadar S2 alıyordum vazgeçtim one x den sonra saygılar