Galaxy S3 vs HTC One X ?????

cliolar

Üye
One x in bayaryasi 1800 mAH ,s3 un 2100 mAH.s3 un iyi oldugu tek nokta bataryanin daha iyi olmasi ve artitila bilir olmasi.

Mobilator

Emekli Yönetici

Hic rastlamadım.

- - - Eklendi - - -

Hic rastlamadım.

Krofessional

Tabikide s3

aleranol

Üye
teknoloji marketlerinde eğer güncelleme almış bir one x i kullanırsan aradaki büyük farkı görebilirsin. Tek sorunu pil. O da aşırıya kaçacağını sanmam. Bence çok iyi ben de bu üst seviye cihazlar arasından lumia 900 ile one x arasında kaldım. Ama androidse kesinlikle one x.

Yorumları baştan sona okudum burdan Uruloki arkadaşa saygılar gönderiyorum harbiden çok şey öğrendim sayende Ayakta alkışlıyorum seni üstat Senin kadar iyi anlatamazdım bunca soruya böyle cevaplar tebrikler

Arkadaşlar şunu izleyin

[video=youtube;m2NYtgWYefQ]http://www.youtube.com/watch?v=m2NYtgWYefQ[/video]

Uruloki

Üye

açıkcası benim amacım one x i savunak değil tegra 3 ü savunmak çünkü çok karmaşık bir yapısı var daha önce yazdığım gibi 12 çekirdekli bir gpu yu nasıl çözebilecek benchmark yazılımları ve ya bazı benchmark yazılımları işlemci hızını 1500 görüyor bu imkansız çünkü tek çekirdek 1500 de çalışıyor 4 de çalışıyor ee o zaman tek çekirdek üzernden test ediliyor cihaz saçma dediğim gibi ilerki güncellemelerle yani android 5 ve ya jaily bean deyiyeyim ben anca bu olay çöüzlür ve ya isteyen olursa win 8 de test etsin derim

ya arkadaslr peki soyler misiniiz htc one x hic bir oyunda kasiyor mu??Veya sorumu soyle degistireyim:Galaxy s3 mu oyun konusunda iyidir htc one x mi

Konu Sahibi
2 telefonuda mağazada inceleme fırsatım oldu ve S3 u aldım bu mesajıda S3 den atıyorum.telefon tek kelimeyle harika.

Arkadaşlar lütfen soruma cevap verin

Uruloki

Üye
Güncelleme öncesi kasıyordu ama şu an için sıkıntı yok bildiğim

klongs

Üye
gameloft oyunları sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum

jeshogh

Üye
Kardeşim htc'nin one serisi gercekten iyi one x'de öyle bir telefon bence one x almalısın.

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar

WoraZ

Üye
Yazık olmuş, hayırlı olsun.

valarian

Üye
DreaMagic arkadaş benim yazacağım herşeyi yazmış. Bilgilendirici bir sayfa oldu teşekkurler.

S3 hayırlı olsun dostum.