teknoloji marketlerinde eğer güncelleme almış bir one x i kullanırsan aradaki büyük farkı görebilirsin. Tek sorunu pil. O da aşırıya kaçacağını sanmam. Bence çok iyi ben de bu üst seviye cihazlar arasından lumia 900 ile one x arasında kaldım. Ama androidse kesinlikle one x.
Yorumları baştan sona okudum burdan Uruloki arkadaşa saygılar gönderiyorum harbiden çok şey öğrendim sayende Ayakta alkışlıyorum seni üstat Senin kadar iyi anlatamazdım bunca soruya böyle cevaplar tebrikler
Yorumları baştan sona okudum burdan Uruloki arkadaşa saygılar gönderiyorum harbiden çok şey öğrendim sayende Ayakta alkışlıyorum seni üstat Senin kadar iyi anlatamazdım bunca soruya böyle cevaplar tebrikler
açıkcası benim amacım one x i savunak değil tegra 3 ü savunmak çünkü çok karmaşık bir yapısı var daha önce yazdığım gibi 12 çekirdekli bir gpu yu nasıl çözebilecek benchmark yazılımları ve ya bazı benchmark yazılımları işlemci hızını 1500 görüyor bu imkansız çünkü tek çekirdek 1500 de çalışıyor 4 de çalışıyor ee o zaman tek çekirdek üzernden test ediliyor cihaz saçma dediğim gibi ilerki güncellemelerle yani android 5 ve ya jaily bean deyiyeyim ben anca bu olay çöüzlür ve ya isteyen olursa win 8 de test etsin derim