Galaxy S3 vs HTC One X ?????

Sponsorlu Bağlantılar

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 vs HTC One X ?????
Dün açtığım konudan sonra aklımda S2 vardı hafta sonu alacaktım ama 4 çekirdekli bir telefon almaya karar verip fiyat aralığını biraz daha arttırdım ve tabiki aklıma 2 telefon geldi S3 ve one x güzel telefonlar ama htc one x göründüğü kadar iyi değil diyor çoğu site S3 ün gorilla glass 2 si de etkiledi beni. sizce hangisini almalıyım ? Neden ? alternatif sunabilirsiniz.

franzliszt

franzliszt

Üye
beklersen iphone5 alırsın benc 4 çekirdekli cihazlar biraz fazlalaşsın öyle seç şimdi android5de gelecek bakarsın o htc one x onda çok yüksek performans gösterir çünkü nvidia sonuçta , bildiğim kadarıyla htc ikinci güncellemeden sonra x one modeli çok stabil ve hızlı olmuş , zaten androidlerde romlarla istediğin performansa ulaştırıyorsun cihazını birde overlock yöntemin var her türlü sen o cihazdan yüksek performans alırssın ben olsam htc one x alırım çünkü samsungun malzemesi tarzı beni itiyor nedense kişisel zevkime uymuyor.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Onu hangi site diyorsa onlara bakma sen kendin görmelisin bence :) Bence One X almalısın neden anlatayım; Öncelikle S3 te Gorilla Glass 2 var evet ama One X de Gorilla Glass 2.5D mevcut N9 da ki gibi yanlara doğru bükülen bir cam bu yönden S3 ün bi üstünlüğü yok ki zaten malzeme kalitesini en son Htc ile karşılaştırmanız gerekir ki onlardan daha kaliteli cihaz bi firma görmedim henüz :) Polikarbonat dış yapısı şekli ve imajıyla harika görünümlü bir telefondur kendisi. Nvidia nın geliştirmiş olduğu 4+1 çekirdekli Tegra 3 işlemciye sahipir. Bu kadar çok çekirdekli bir telefon insanın aklına ilk olarak oyun konusu gelir ki piyasada ki en iyi oyun telefonudur bence Tegra 3 e özel çıkartılan oyunlar mevcut Nvidia bunları kendisi üretmekte bildiğin üzere :) S3 dış dizaynı bana hitap etmediği için tercih etmem zaten bana One X daha şık geliyor bu yüzden ben da yakında One X almayı düşünüyorum saygılar :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Dun aldim su an memnunum one x'ten.

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
    Konu Sahibi
beklersen iphone5 alırsın benc 4 çekirdekli cihazlar biraz fazlalaşsın öyle seç şimdi android5de gelecek bakarsın o htc one x onda çok yüksek performans gösterir çünkü nvidia sonuçta , bildiğim kadarıyla htc ikinci güncellemeden sonra x one modeli çok stabil ve hızlı olmuş , zaten androidlerde romlarla istediğin performansa ulaştırıyorsun cihazını birde overlock yöntemin var her türlü sen o cihazdan yüksek performans alırssın ben olsam htc one x alırım çünkü samsungun malzemesi tarzı beni itiyor nedense kişisel zevkime uymuyor.

iphone pek istediğim bir telefon değil ileride çıkacak olan 4 çekirdekli telefonlardan bilgin varsa , paylaşırsan sevinirim yorum için sağol

- - - Eklendi - - -

Onu hangi site diyorsa onlara bakma sen kendin görmelisin bence :) Bence One X almalısın neden anlatayım; Öncelikle S3 te Gorilla Glass 2 var evet ama One X de Gorilla Glass 2.5D mevcut N9 da ki gibi yanlara doğru bükülen bir cam bu yönden S3 ün bi üstünlüğü yok ki zaten malzeme kalitesini en son Htc ile karşılaştırmanız gerekir ki onlardan daha kaliteli cihaz bi firma görmedim henüz :) Polikarbonat dış yapısı şekli ve imajıyla harika görünümlü bir telefondur kendisi. Nvidia nın geliştirmiş olduğu 4+1 çekirdekli Tegra 3 işlemciye sahipir. Bu kadar çok çekirdekli bir telefon insanın aklına ilk olarak oyun konusu gelir ki piyasada ki en iyi oyun telefonudur bence Tegra 3 e özel çıkartılan oyunlar mevcut Nvidia bunları kendisi üretmekte bildiğin üzere :) S3 dış dizaynı bana hitap etmediği için tercih etmem zaten bana One X daha şık geliyor bu yüzden ben da yakında One X almayı düşünüyorum saygılar :)

yorum için teşekür ederim. Fikrimi tamamen değiştirdin one x almayı düşünüyorum şimdi :D

- - - Eklendi - - -

Dun aldim su an memnunum ne x'ten.

one x de aklıma takılan bir şey de arayüz. Telefonun arayüzü nasıl kullanışlı mı ?

klongs

klongs

Üye
bence galaxy s3 s3 ün kasasını düşünüyorsan plastik değil polikarbonat samsung bunun için açıklama yaptı ve tegra 3 ün çalışma mantığı farklı 4 çekirdek diye aldanma 4 çekirdek gerektiğinde devreye giriyor normal menüde gezinirken 4 çekirdek değil yani ama galaxy s3 te hep 4 çekirdek ve şarj süresi daha uzun tegra oyunlarını dert etme chainfire 3d ile malili adrenolu power vrli cihazlarda açıyor

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
    Konu Sahibi
bence galaxy s3 s3 ün kasasını düşünüyorsan plastik değil polikarbonat samsung bunun için açıklama yaptı ve tegra 3 ün çalışma mantığı farklı 4 çekirdek diye aldanma 4 çekirdek gerektiğinde devreye giriyor normal menüde gezinirken 4 çekirdek değil yani ama galaxy s3 te hep 4 çekirdek ve şarj süresi daha uzun tegra oyunlarını dert etme chainfire 3d ile malili adrenolu power vrli cihazlarda açıyor
şimdi kafam karıştı hem hep 4 çekirdek kullanıyor hem şarj süresi daha uzun :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s3 al daişin görülsün one x den bi cacık olmaz

MasteLaa

MasteLaa

Üye
galaxy s3 derim ben . duruşu çok güzel gerçekten..tabii bu benim fikrim :)

• Beğen
Tepkiler: htc123
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
one x beklenenin yarısı kadar performans vermiyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ondan korkuyorum her dakika şarjı nerden bulucam ben en az 1-2 gün gitmesi lazım

2 gün imkansız. Mutlaka internet kullanacaksın oyun oynayacaksın film ya da kamera kullanacaksın. 1 gün bile gitmez.

klongs

klongs

Üye
gsm arena testleri

cliolar

Üye
Htc cihazi biraz aceleye getirdi,ilk ciktiginda stabilite sorunu vardi,suan ise gayet iyi.Ben de one x kullaniyorum,s3 dun geldi arkadasima,cok olmasada inceleme firsatim oldu.Cihazin arka kapagi saglammidir bilemem ama gercekden cok ucuz duruyo.Gayet hizli cihaz,performans olarak one x i gececegini sanmiyorum,touchwiz sense nin yanina yaklasamaz bunuda gordum.Ayrica ekran pental dizilime sahip,ekrani yaklastirinca kalite farki ortaya cikiyo,lcd 2(one x) cok daha iyi.Sarj i kesinlikle one x den cok gidiyo,yada o cihazda pek uygulama yoktu ondan,ama gercekden sarj i iyi.Gelen cihaz 16 gb tabi bu bi sikinti one x ile kiyaslarsak,cunku ek kart almak(yuksek veri akisina sahip hafiza karti)biraz para gerektirir,ayrica hafiza karti,sarj kullaniminida artirir,boyle bi dezavantaj mevcut.Kamera yi ekranlardan baktigimiz icin one x biraz daha iyi gibi,samsung burdada ucuza kacmis.
Sonuc olarak one x:
Kamera konusunda
Malzeme kalitesi konusunda
Muzik kalitesi konusunda(kulaklikla)
Ekran konusunda
Arayuz konusunda daha iyi
Sonuc olarak s3:
Sarj konusundan
Batarya degistire bilme konusunda
Artirila bilir hafiza konusunda daha iyi.

Üst Alt