Galaxy S3 Veya Htc One X Arıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Veya Htc One X Arıyorum..
Galaxy S3 veya Htc One X arıyorum.
*Güvenli Elektronik Ticaret(Sahibinden Get) ile veya Sanalpazar.com aracılığı ile alabilirim diğer yöntemler bana güvenli gelmiyor.
*Yurt dışı arıyorum fiyatı uygun olması sebebi ile fakat uluslar arası garantisi olması şart.
*Yurt Dışı Teklifim 1100Tl eğer ki Yurt içi satmak isteyen olursa Get ile 1200 Tl(Fiayatlara itiraz etmeyin verebileceğim fiyatı konuştum zorla satın almıyorum.) veririm.
*Galaxy S3'de renk farketmez Htc One x de kesinlikle beyaz olmalı ve kozmetik durumu iyi olmalı.

hotlock

hotlock

Üye
Fiyatınız çok iyi hatta yüksek bile one x in sıfırı 1100 lira zaten :)

hotlock

hotlock

Üye
S3 tavsiye ederim hocam One x e 1 hafta dayanabildim rn fazla şarjı çok kötü hemen bitiyor ayrıca çok ısınma var cihazda. İmkanınız varsa one x plus alın bataryası iyileştirirmiş diye duydum.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
S3 tavsiye ederim hocam One x e 1 hafta dayanabildim rn fazla şarjı çok kötü hemen bitiyor ayrıca çok ısınma var cihazda. İmkanınız varsa one x plus alın bataryası iyileştirirmiş diye duydum.
Çok sms yazan biriyim one x beni korkutuyor.1200'den fazla param yokki.

MrTech

MrTech

Üye
babacan az daha biriktir lumia al :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
babacan az daha biriktir lumia al :)
Ali abide çok ısrar etti fakat inşallah daha sonra çünkü öğrenciyim ve bu sene okulum 40 km uzakda günlük gidiş geliş toplam 6 tl veriyorum yemekle beraber 9 Tl oluyor. O yüzden zaten gelirim yok elimdeki parayıda harcamakdan korkuyorum.seneye yaza çalışırım yeni lumialara bakarım artık.

- - - Eklendi - - -

Hem bu arada S3 benim için Lumiadan daha güzel.Kesinlikle S3 daha iyi diye anlamayın benim kendi isteklerimi S3 daha çok karşılıyor.

hotlock

hotlock

Üye
1200 tl ye size s3 gönderebilirim cihazlar sıfır her renk mevcut kapalı kutu. Düşünürseniz p.m atın PTT ile kapıda ödemelide gönderebilirim.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
1200 tl ye size s3 gönderebilirim cihazlar sıfır her renk mevcut kapalı kutu. Düşünürseniz p.m atın PTT ile kapıda ödemelide gönderebilirim.
Öncelikle Get ile alırım diye belirtmiştim.Yurt dışı ürün ise 1100 Tl verebileceğim max. fiyat.Teşekkürler

olciay

olciay

Üye
İlgilenebilirsiniz ..Fiyat konusunda Azda olsa pazarlık mevcuttur ..

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alınmıştır.Teşekkürler,konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt