Tavsiye galaxy s3 uygulama sd karta taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 uygulama sd karta taşıma
Arkadaşlar yeni gelen 4.3 android güncellemesi ile oyun uygulama hafıza kartına artık atabiliyoruz benim kafamı kurcalayan az önce 1.26 gblik fifa oyun indirdim sd karta taşıdım ama hala telefon hafizasindan yiyor sd kart boş ama taşındı gözüküyor çözemedim var mı bi bilgisi olan yardımcı olacak kişiler için şimdiden teşekkürler.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
sadece apk dosyalarını (bütün apk dosyaları için geçerli değil) sd card bolmesine taşıyabilirsiniz. taşımış olduğunuz fifa oyununun apk dosyasını sistem sd card a taşımış ancak oyunun stabilitesi bozulmasın diye data dosyaları cihaz belleğinde saklanmıştır. eğer data dosyalarınıda sd card a taşımak isterseniz bunun için cihazınızın root erişimine açık olması gerekiyor.....

• Beğen
Tepkiler: apex2121
apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
e ben ne anladım o zaman apk dosyası hepi topu 5 10 mb degilmi
sadece apk dosyalarını (bütün apk dosyaları için geçerli değil) sd card bolmesine taşıyabilirsiniz. taşımış olduğunuz fifa oyununun apk dosyasını sistem sd card a taşımış ancak oyunun stabilitesi bozulmasın diye data dosyaları cihaz belleğinde saklanmıştır. eğer data dosyalarınıda sd card a taşımak isterseniz bunun için cihazınızın root erişimine açık olması gerekiyor.....
e ben ne anladım o zaman apk dosyası hepi topu 5 10 mb degilmi :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Cihaza root erisimi gerekli data dosyalarini hafıza kartina tasiman icin

• Beğen
AHKE

AHKE

Üye
folder mount programıyla dataları taşı

• Beğen
apex2121

apex2121

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok sağolun ben yeni gelen 4.3 güncellemesi ile datalarinda tasinabilecegini sanmisim yanilmisim herkese cok tesekkur ederim.

Üst Alt