Açık iken 1 - max 1,5
Dün öğle saati itibari ile teknosadan turuncu indirimle galaxy s3 aldım tüm şarjını bitirdim bu gün saat 14:20 de kapalı şekilde taktım saat şuan 17:07 hala doluyor bu normalmi sizce genel itibari ile araştırdım sanırım normalBenim s3 um 2.5 saatte sarj oluyor
Dün öğle saati itibari ile teknosadan turuncu indirimle galaxy s3 aldım tüm şarjını bitirdim bu gün saat 14:20 de kapalı şekilde taktım saat şuan 17:07 hala doluyor bu normalmi sizce genel itibari ile araştırdım sanırım normal
Arkadaslar yazilimsal bir bug var.sarja takimca pil bilgisine girin usb yaziyorsa ucunu takip cikarin.bu islemi AC yazana kadar tekrarlayin.telefon usb den bilgisayardan sarj oluyomus gibi 4 saatte sarj oluyor bu yuzden.AC de iken 2.5 saatte sarj oliyor.galiba 4.1.2 surumun hatasi bu,cunku 4.0.4 de iken olmadigi soyleniyor![]()
arkadaşlar benim s3 en az 4.30 saatte doluyor açıkken (hiçbir uygulama, wifi,gps vs. açık değil) bu normal mi.? kapalıykende aynı saatte doluyor.
bence normal değil dostum ben uzun zamandır kullanıyorum en fazla 3 saatte doluyo bi ara gece taktım saat 3 gibi sabah 7 oldu %72lerdeydi yine araştırma yaptım sıkıntıyı çözdüm usb kablosunda sıkıntı olmuş başka kabloyla denedim eski haline döndü diğer kabloyu kullanmıyorumarkadaşlar benim s3 en az 4.30 saatte doluyor açıkken (hiçbir uygulama, wifi,gps vs. açık değil) bu normal mi.? kapalıykende aynı saatte doluyor.