galaxy s3 un sarji kac saatte doluyor

Sponsorlu Bağlantılar

alier411

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 un sarji kac saatte doluyor
Galaxy s3 un sarji kac saatte kapali bir sekilde doluyor acaba ?

Türe

Türe

Üye
Açık iken 1 - max 1,5

badmus

badmus

Üye
1 saat civarinda tam sarj olur kapaliyken :hmmm

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Benim s3 um 2.5 saatte sarj oluyor
Dün öğle saati itibari ile teknosadan turuncu indirimle galaxy s3 aldım tüm şarjını bitirdim bu gün saat 14:20 de kapalı şekilde taktım saat şuan 17:07 hala doluyor bu normalmi sizce genel itibari ile araştırdım sanırım normal

by-pegasus

Üye
hacı bir tane tanıdıkta var 2 saatte doluyor

alier411

Üye
    Konu Sahibi
Dün öğle saati itibari ile teknosadan turuncu indirimle galaxy s3 aldım tüm şarjını bitirdim bu gün saat 14:20 de kapalı şekilde taktım saat şuan 17:07 hala doluyor bu normalmi sizce genel itibari ile araştırdım sanırım normal

Kac saatte sarj oldu ?

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar yazilimsal bir bug var.sarja takimca pil bilgisine girin usb yaziyorsa ucunu takip cikarin.bu islemi AC yazana kadar tekrarlayin.telefon usb den bilgisayardan sarj oluyomus gibi 4 saatte sarj oluyor bu yuzden.AC de iken 2.5 saatte sarj oliyor.galiba 4.1.2 surumun hatasi bu,cunku 4.0.4 de iken olmadigi soyleniyor:thumbup:

bashland

bashland

Üye
Arkadaslar yazilimsal bir bug var.sarja takimca pil bilgisine girin usb yaziyorsa ucunu takip cikarin.bu islemi AC yazana kadar tekrarlayin.telefon usb den bilgisayardan sarj oluyomus gibi 4 saatte sarj oluyor bu yuzden.AC de iken 2.5 saatte sarj oliyor.galiba 4.1.2 surumun hatasi bu,cunku 4.0.4 de iken olmadigi soyleniyor:thumbup:

ac yazılıyken sarjın azaldıgını bilirim ben haklısın bug ama ac ile falan alaksı yok

furkann20

furkann20

Üye
arkadaşlar benim s3 en az 4.30 saatte doluyor açıkken (hiçbir uygulama, wifi,gps vs. açık değil) bu normal mi.? kapalıykende aynı saatte doluyor.

alier411

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim s3 en az 4.30 saatte doluyor açıkken (hiçbir uygulama, wifi,gps vs. açık değil) bu normal mi.? kapalıykende aynı saatte doluyor.

Kardesim ayni sorun bendede vardi sarj aletinin usb kablosunu degistirdim sorun gercekten cozuldu umarim seninkide duzelir

06harun06

Üye
bence normal değil dostum ben uzun zamandır kullanıyorum en fazla 3 saatte doluyo bi ara gece taktım saat 3 gibi sabah 7 oldu %72lerdeydi yine araştırma yaptım sıkıntıyı çözdüm usb kablosunda sıkıntı olmuş başka kabloyla denedim eski haline döndü diğer kabloyu kullanmıyorum

N. O. T. E. 2

Üye
S3 un 1.5 saatte dolması lazım 2100 mah bataryası var. Note 2 tam bosta iken 2.5 saatte sarj tamamlandı. Gmail eposta aktif oldugu halde.

tagizmir

Üye
arkadaşlar ben garantili cep telefonumu samsung servise verdim. şarj geç oluyor dedim. geldiğinde düzeldi hem de çok güzel olmuş. şarjım da uzun gidiyor artık. servis sonrası servisten aldığım fişin üzerine not düşmüşler. o notta batarya optimize edildi gibi bişe yazıyordu yani aslında yazılımsal sorundan kaynaklanıyor geç şarj olma sorunu. örneğin türkiye cihazına almanya romu kurarsanız ya da değişik ülkelerin romlarını cihazınıza kurarsanız bozuyorsunuz aslında. tavsiyem root yapmayın. romlarla fazla oynamayın. ilk romuyla kalsın. csc, efs, cache.. bunlar özel ayarlanmış image' lardır. mix yaparsanız randıman beklemeyin. VESSELAM

Üst Alt