Telefon Tavsiyesi Galaxy S3 ün İphone 4s ten Farkları ve Ayrıcalıkları?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merhey

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 ün İphone 4s ten Farkları ve Ayrıcalıkları?
Merhabalar,Samsung Galaxy S3 ün İphone 4s ten farklarını ve ayrıcalıklarını ayrıntılı bir biçimde söyleyebilrimisiniz?Şimdiden teşekkürler..

foreverthe

foreverthe

Üye
Farkları: Daya büyük ekran
Flash player
Daha güçlü bir batarya
Daha özgür bir yazılım android
Ayrıcalıkları: Sensörleri
aklıma gelenler bu kadar yanlışım varsa affola :)

Türe

Türe

Üye
Kiyasla.com dan bakabilirsin

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kiyasla.com dan bakabilirsin

Hocam farklı işletim sistemleri olduğundan stabilite'yi falan işin işine katmayacaktır kiyas.la.

Ben kısaca özetleyeyim ;

Iphone'un en büyük avantajı marketi.Bunun yanında kamerasıda biraz daha iyi.

Galaxy SIII'ün başlıca avantajları ise bana göre ekran boyutu, internet performansı, hızı.Yani Galaxy SIII daha güçlü.IOS'a özel App'ler aman aman ilgini çekmiyorsa Galaxy SIII daha başarılı bir model...

Türe

Türe

Üye

Hocam farklı işletim sistemleri olduğundan stabilite'yi falan işin işine katmayacaktır kiyas.la.

Ben kısaca özetleyeyim ;

Iphone'un en büyük avantajı marketi.Bunun yanında kamerasıda biraz daha iyi.

Galaxy SIII'ün başlıca avantajları ise bana göre ekran boyutu, internet performansı, hızı.Yani Galaxy SIII daha güçlü.IOS'a özel App'ler aman aman ilgini çekmiyorsa Galaxy SIII daha başarılı bir model...

Yok abi ben Teknik ozellikler olarak dedim :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Yok abi ben Teknik ozellikler olarak dedim :)

Tabi orası öylede ben söyleyeyim dedim.Mesela bluetooth var ama cihazı JB'lemeden bildiğimiz bluetooth gibi kullanamayacağımızı hiç bir karşılaştırma sitesi söylemiyor.Zaten söylemeye kalksa işin işinden çıkamazlar bu yüzden biraz dikkatli olunmalı bu konuda yoksa tabiki gayet güzel karşılaştırılır :tebessüm:

Türe

Türe

Üye

Tabi orası öylede ben söyleyeyim dedim.Mesela bluetooth var ama cihazı JB'lemeden bildiğimiz bluetooth gibi kullanamayacağımızı hiç bir karşılaştırma sitesi söylemiyor.Zaten söylemeye kalksa işin işinden çıkamazlar bu yüzden biraz dikkatli olunmalı bu konuda yoksa tabiki gayet güzel karşılaştırılır :tebessüm:

O degil de sen benim cihazlari yollamadin abi :zuhaha: :ehe :islik

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Teknosa'dan gördüm. Dış görünüşlerine göre kesinlikle Galaxy SIII. Ekranı büyük ve telefon ince.

badmus

badmus

Üye
olayi objektif degerlendireyim.

İOS sadece belli cihazlar icin gelistiriliyor ve uygulanalarida sadece o cihazlar icin. bkz: iphone,ipad,ipod

Android ise saymakla bitmez ;) ve bir uygulamanin kac tane telefona uyarlanacagini dusunun.

o yuzden iosla android karsilastirmasini pek mantikli bulmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt