Galaxy S3 Ücretsiz Navigasyon Önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Ücretsiz Navigasyon Önerileriniz
Hattım da hiç tl yok ve cihaz da root yok ama bana ücretsız prof. navıgasyon uygulaması lazım (Türkçe Sesli) Tomtom falan önerdiler ama :hmmm

CABBAR

CABBAR

Üye
Öncelikle hayırlı olsun :) en son babana kazık atmıştın gibi bişey hatırlıyorum :) :) :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
vay anam vay hemende hazırlıklara başlarmış :tebessüm: hazırlık şart :oke: iyi olur, hemen androidden anlayan yardımcı oluversin bakalım :sirit: Bi kez daha hayırlı olsun diyeyim :) :tebessüm:

The East

The East

Üye
Oyun olarak cartoon wars , jetpack joyride , agent dash veya panda run baslamak icin guzel tarayici olaraj dolphin browser google drive ile telefona bilgisayardan dosya aktarabilirsin bunlar benim sectiklerim birde antivirus yukleyebilirsin qr kodlari okutmak icin program indirebilirsin ismini unuttum ama galiba ismi qrcode ydi :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah ama şu konuda sorduğum sorulara cevap verebilirmisin :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
MC3,Asphalt 7,Six Guns ve Real Racing 2 markette bedava.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Tamam onları biliyorum |-)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
hafıza kartına rootsuzda kurabilirsin çakma behzo hayırlı olsun diyelim şimdiden.

root işlemlerinden anlamam üzgünüm hadi kolay gele :)

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
wifi ile kurabileceğin oyunlar var tabiki bende xperia u var rootlayamadım ama vice city modern combat 4 oynuyoum.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Heeaa eyvallah :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Buna JB yi resmi olarak nasıl yükleyecem telefondan güncelleyebiliyomuyuz 5800 gibi ? JB de hata var mı nasıl ne gibi artılar geliyor ?

53cc

53cc

Üye
Jelly Bean 4.2 güncellemesi alıyorsa sistem ayarlarında yazılım güncelleme bölümünden update yapabilirsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
4.1 değilmiydi o :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Telefon kötü olmaz dimi kasılma v.S

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Telefon kötü olmaz dimi kasılma v.S
hocam kasılma felan yok jb gerçekten çok stabil güvenle kurabilirsin bu arada hafıza 16 gb yetmiyomu sana :D neyse hafıza kartınla telefonun belleğini vold.fstab dosyası le değiştiriyosun ama senin galaxy s3 için bulman lazım fakat beni dinlersen telefonla uğraşma hiç yazık günah :D

Türe

Türe

Üye
Şu an resmi olan jb mevcut türkiye için. Eğer aldığın cihaz türkiye çıkışlıysa gelir zaten kendiliğinden

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hocam kasılma felan yok jb gerçekten çok stabil güvenle kurabilirsin bu arada hafıza 16 gb yetmiyomu sana :D neyse hafıza kartınla telefonun belleğini vold.fstab dosyası le değiştiriyosun ama senin galaxy s3 için bulman lazım fakat beni dinlersen telefonla uğraşma hiç yazık günah :D

ona gerek yok tamam jb yi yükleyecem direk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt