Galaxy S3 Tüm Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Tüm Özellikleri
Symbian Türkiye'de canlı anlatımı oldukça eğlenceli geçen SGS 3'ün teknik özelliklerini anlatayım:

3G, 4G, LTE
4.8" Super AMOLED HD Ekran
Android 4.0 ICS
8 MP Kamera, Tek Flash ve 1080p HD Kayıt
1.9 MP Ön Kamera ve 720p HD Kayıt
NFC, Wi-Fi Direct, Wi-Fi
16 GB, 32 GB ve 64 GB Dahili + MicroSD
2,100 mAh batarya
Wireless Şarj Olma Özelliği
Ses, Yüz, Hareket tanıma
8.16mm incelik
4 Çekirdekli Exynos 4 Quad İşlemci
HyperGlass ekran
Bluetooth 4
TouchWiz 4.0
1 GB RAM

• Beğen
Tepkiler: _K@YIP_

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Burda tüm özellikler yok

• Beğen
Tepkiler: pRime.
R.A.M

R.A.M

Üye
Wireless ile nasıl şarj oluyor ya gevur gene yapmış :)

Türe

Türe

Üye
Kamerasina 20mp sensörlü deniyor doğru mu acaba ? Bir de batarya olayi iyi olmus lte destegiyle bu batarya bir gunu cikarir artik

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
8 MP kamerası var.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
vay vay vay :D ama ben S2'yi seviyorum yinede.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ón tasarım mükemmel ama arkası kötü :(

m542tf

m542tf

Üye
vay be neymiş bu alet böyle
yinede samsung sevmiyorum işte :ehe

WebStyle

WebStyle

Üye
O kadar bekle bekle çok büyük hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim. İşlemci ve Gpu dışında S2 ile karşılaştırırsak gözle görülür bir fark yok gibi..

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
mamilim90

mamilim90

Üye
Kaç aydır bu telefonu bekliyordum çok saçma sapan iş yaptı tasarım berbat işlemci berbat kamera hala aynı HTC ONE X e yönelicem herkezde öyle yapıcak

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kaç aydır bu telefonu bekliyordum çok saçma sapan iş yaptı tasarım berbat işlemci berbat kamera hala aynı HTC ONE X e yönelicem herkezde öyle yapıcak

Kesinlikle öyle olmayacak.

pRime.

pRime.

Üye
özelliklere baktım da... sadece olaya işlemci yönünden bakmak saçma olur. adamlar baya baya tüm özellikleri koymuşlar cihaza. yok yok desek yeridir.

mamilim90

mamilim90

Üye
bizim için kablosuz şarjmı önemli Çakma SİRİMİ önemli Okadar tntana yaptılar Galaxy s den s2 e sıçradığı kadar sıçrayamadı bu ara moda oldu böyle eski telefona 2 3 şey ekleyip çıkartmak

franzliszt

franzliszt

Üye
O kadar bekle bekle çok büyük hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim. İşlemci ve Gpu dışında S2 ile karşılaştırırsak gözle görülür bir fark yok gibi..
aynen katılıyorum bu sefer olmadı. adamlar iphonedaki bump olayını bile yeni birşey gibi lanse ettilerya helal olsun , cihaz güzel cihaz hiç lafım yok ama iphone5 söndürecek buna artık kesin eminim ben bugün çok daha değişik bir cihaz bekliyordum ama s2 nin makyajlısı geldi tıpkı iphone4 den sonra s makyajına benzer biraz yazılım ve bir nesil yenilikçi işlemci nexus s i andırdı biraz .

mamilim90

mamilim90

Üye
aynen katılıyorum bu sefer olmadı. adamlar iphonedaki bump olayını bile yeni birşey gibi lanse ettilerya helal olsun , cihaz güzel cihaz hiç lafım yok ama iphone5 söndürecek buna artık kesin eminim ben bugün çok daha değişik bir cihaz bekliyordum ama s2 nin makyajlısı geldi tıpkı iphone4 den sonra s makyajına benzer biraz yazılım ve bir nesil yenilikçi işlemci nexus s i andırdı biraz .

Yeni tasarladıkalrı İşlemciyi kullanmadıalr yeni çıkıcak Note de Kullanıcakalr galiba Bu Lasmanı gören telefon üreticileri bi oh çekmiştir ve telefonlara zamn çekerler Şu kesin gibi Iphone 5 cidden ezicek gibi samsungu Galaxy s3 ile karşılatırdımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt