galaxy s3 tanıtıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Donanıma sözüm yok da tasarım bildiğin HTC tasarımı

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Mükemmel Cihaz :)

m542tf

m542tf

Üye
hafif plastikten kasa bu cihaza hiç yakışmıyor.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Tasarım olarak Nokia Apple Htc .. Samsung tasarım konusunda hepsinin altında..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
iyi ama almak istemezdim heralde.

m542tf

m542tf

Üye

webilgili

Üye
fiyatı ne olur

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Fiyatı Uçuk Olur Sadece Onu Diyebilirim :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
donanımı iyi de bakalım şarj olayı ne olcak :)

klongs

klongs

Üye

burda hafif plastik diyor seramik olduguna dair kaynak belirtebilirmisin

chipte burda s2 ye 1500 mah batarya demiş aslında 1650 mah tanıtımda doğaya uyumlu yaptık diyor plastiğin neresi doğaya uygun

m542tf

m542tf

Üye
chipte burda s2 ye 1500 mah batarya demiş aslında 1650 mah tanıtımda doğaya uyumlu yaptık diyor plastiğin neresi doğaya uygun

---------- Eklendi @ 15:27:01 ---------- Yazıldı @ 15:22:36 ----------

m542tf

m542tf

Üye
ordaki haberi okuduysan 2010 da paylaşılmış ve prototip 3-5 yıl içinde piyasaya sürmeyi planlıyoruz yazıyor

demekki dogaya daha az zarar veren plastık var samsung daha öncede doga dostu adıyla telefon çıkarttı

www.ceplab.com/haber/samsungdan-cevre-dostu-telefonlar-w510-ve-f268/

klongs

klongs

Üye
telefon piyasaya çıksın plastik mi seramik mi anlaşılır şimdi ne tartışsak boş çünkü ele alıp incelemeden kestirmek güç

m542tf

m542tf

Üye
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
herkesi görüşüne tercihine saygı duyuyorum ama galaxy s den galaxy s2 ye geçtiğindeki havasını göremedim donanım olarak ve görünüş s2 s e göre çağ atlamak gibi birşeydi

donanımı sağlam bir telefon olsa da s3 ü hiç beğenmedim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaşlar zaten htc one s tedw kullanıldıgı söylenen seramik kasa aslında bildiginiz seramik degil. Alüminyuma çok yüksek elektrik akımı(10.000volt) verilerek atomlarındaki anot kutuplarının ayrıştırılmasıyla alüminyumda yüzeysel bir sertlik oluşturulur. Ve bu işlemden sonra teflon kaplanır. Zira alüminyum bir elementtir ve seramige dönüştürülemez. Sadece anlattıgım anodize teknigiyle sertleştirilebilir. Yoksa seramik aşırı derecede kırılgan bir malzemedir ve hiç bir işlem bu kırılganlıgı cep telefonlarında kullanılacak düzeye indiremez.

eRDiiL

eRDiiL

Üye
performans testlerinde çok iyi çıkmış diye okudum htcnin baya üstünde

Takipçi Satın Al

Üst Alt