galaxy s3 tanıtıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi

Nasil yani ? Ayni ekranda iki farkli uygulama calistirabiliyor mu ?
eğer öyleyse çığır açar telefonda

birde ön kameradan kullanıcının alışkanlıklarını izlediği söyleniyor bu alışkanlıkları eğer kullanıcının gozlerı kapandığında ekranıda kapatmak gıbı yerlerde kapatıyor sanırım.program geliştiriciler bunu n üzerine gidebilir.
bakalım daha neler cıkacak :)

---------- Eklendi @ 21:35:50 ---------- Yazıldı @ 21:35:16 ----------

n9 un tasarımına gs3 ü koysalar daha güzel olurmuş :)

Türe

Türe

Üye
eğer öyleyse çığır açar telefonda

birde ön kameradan kullanıcının alışkanlıklarını izlediği söyleniyor bu alışkanlıkları eğer kullanıcının gozlerı kapandığında ekranıda kapatmak gıbı yerlerde kapatıyor sanırım.program geliştiriciler bunu n üzerine gidebilir.
bakalım daha neler cıkacak :)

---------- Eklendi @ 21:35:50 ---------- Yazıldı @ 21:35:16 ----------

n9 un tasarımına gs3 ü koysalar daha güzel olurmuş :)

Off ya samsung yine yapti yapacagini :)

waycell

waycell

Üye
muhtemelen 2500 tl diyecekler bu tele değermi tartışılır herkez gibi bende arka tasarımı beğenmedim dediğiniz gibi n9 şekliyle olsa daha alımlı dururdu işlemci daha iyi olabilirdi birde ddr2 1gb ram olsa tadından yenmezdi vallahi

m542tf

m542tf

Üye
kasada kulkanılan malzeme ne ki?

pRime.

pRime.

Üye
ilk defa samsung iphone'a benzemeyen bir androidli yapmış.

Elektr0

Elektr0

Üye
Yakında telefonun detaylı video incelemeleri gelecektir zaten önyargıda bulunmak istemiyorum ..Samsung yapmış diyorum..

aleranol

aleranol

Üye
sen bile s3 u begendiysen iphone 5 ten fazla satar

ne yalan söyliyim arka kasasını çıkartıp kullanıcak kadar tiksindim kasadan ama multitaskinge yeni bir boyut getirmiş. Özellikleri beni çok etkiledi. Zaten işlemciyi abartmaya gerek yoktu 1.8 2.5 falan. Ama ayfonuda beklemek lazım eğer bu seferde ekranı 4.3 yapıp kamerayı 12 yaparsa bitti :) hem bunları yapmalı hem de işlemci ve diğer özelliklerini geliştirmeli. Ben alabileceğim en kısa sürede ya s3 alıcam yada iphone 5

---------- Eklendi @ 23:29:58 ---------- Yazıldı @ 23:24:27 ----------

o cynogen mod 9 da olacakmis

canlı yayını izlediysen aaten adam telefonda bunu yapıyordu sanırsam filmin boyutunu küçültüp mesaj ekranına taşıyordu. Çok muhteşem. Aynı zamanda o wifi ile şarj değil abartmışınız. Cihaz şarj pedine yaklaşınca rezistif mi yazıyodu altta neydi öyle bi bağla otomatik şarj oluyor. İşlemci, bellek gayet yeterli fakat ekranı biraz abartı (ama bir farkı olmalı) ve tasarımı pek de güzel durmuyor açıkçası(yorumların%70 civarı olumsuzdu sanırsam)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
HTC One X..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Samsung Mobile Unpacked 2012 [London Live]

eRDiiL

eRDiiL

Üye
ah bide rami arttırsalardı :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
belki de tanıtımdan önce çok yüksek beklentiler oluşturuldugu için şu anda telefon hakkında bazı hayal kırıklıgı yaşayanlar var ama performans testlerini beklemek lazım kesin bir fikir oluşturmak için. Ayrıca fiyat konusunda bir sürpriz yapmazsa sgs2 kadar satamaz gibime geliyor. Örnek 2000tl nin üstü bu telefonu düşünenleri iphone5 beklemeye iter.

klongs

klongs

Üye
bence bu telefon one x e rakip olarak cikarildi iphone 5 icin galaxy note 2 gelecek

Takipçi Satın Al

Üst Alt