Galaxy S3 sürekli veri dolaşımı sorunu yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

aykut87

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 sürekli veri dolaşımı sorunu yardım !!!
merhaba arkadaşlar. yaklaşık 3 aydır s3 kullanıyorum. 1 haftadır mobil ağ veya wifi yi açtığımda sürekli veri alışverişi yapıyor. buna sebep verebilecek şeyler neler olabilir. yeni kurduğum bi programda yok. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

newguard

newguard

Üye
arkadaşım mobil veriyi açtigin zaman yada wifi yi surekli e postalar oyun guncellemeleri kontrol ediliyor yada mesala draw something gibi bi oyun varsa karsidan gelen bildirimler için internet kullanıliyor bunlarin hepsi mobil veri açildiginda kullaniliyor

• Beğen
Tepkiler: aykut87
Türe

Türe

Üye
Hesaplar ve senkronizasyon bölümüne bir bak dilersen ayarlardan. Eğer Açıksa Kapalı yap düzelecektir sorunun.

• Beğen
Tepkiler: aykut87

aykut87

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ederim. senk. kapalı zaten. newguardın dediği gibi şüphelendiğim bi kaç oyun ve prog vardı onları sildim sorun düzeldi.

• Beğen
Tepkiler: newguard

cemalim32

Üye
ya arkadaşlar ben bi sorunu cözemedim hattımda internet paketi var 2 gb. mobil bağlantılardan bağlandığımda ' veri dolaşım' tıklı olmazsa nete girmiyor samsungla gorustum sebekenizle goruşun dedi. avea ile gorustum tel ile ilgili dedi.. ensonunda bir bir yorum buldum.. ben telefonu golddan aldım net üzerinden. bu telefon yurt dışından geldiği icn yurt dışına göre ayarlanmış onun için bu hatayı veriyor... bu sorunu yaşayan var mı nasıl cözdunuz sorunu bekliyorum saygılarımla

Üst Alt